Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Skitur på stranda - once in a lifetime

Fantastisk at vi kan gå på ski på stranda. Alle smiler og er glad, været et nydelig. Helt magisk at... les mer

Anmeldt 13. februar 2021
Anne-Tone
,
Norge
via mobile enheter
Deilig tur på stranda

Denne stranda byr på gode opplevelser i all slags vær! Lyset nå på vinteren er bare helt magisk... les mer

Anmeldt 10. februar 2019
Irene T
,
Kleppe, Norge
via mobile enheter
Les alle 29 anmeldelsene
  
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
24
5
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
24
5
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 29 anmeldelser
Anmeldt 10. februar 2019 via mobile enheter

Denne stranda byr på gode opplevelser i all slags vær! Lyset nå på vinteren er bare helt magisk. God plass å bare være, gå tur, ta bilder, sole seg, bade, trene, surfe mm
Vær obs på skumle understrømmer i sjøen!

Dato for opplevelse: februar 2019
1  Takk, Irene T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Her er det alltid deilig å ta en spasertur unasett hvilken tid det er på året.Ta en tur på høsten og vinteren når det stormer og pøsregner, da garantere jeg at du virkelig kjenner at du lever! :-)

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, elisabethgrude
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

En av de flotteste strender vi har i Norge. Perfekt surfe strand når det blåser. Flott turterreng bak sanddynene . Bygges nå stor flott parkerings plass. Toalett, kiosk. Ikke tilrettelagt for rullestol ned til vannet

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Ankiapp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Besøke Borestranden er en naturopplevelse uansett årstid. Jærstrendene er virkelig noe spesielt og variert. Herlig sanddyne og nydelig tur området . Absolutt verdi å besøke ! Må oppleves .

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, suzanao639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2017

Flott natur, Nor været er varmt, er det flott å bade å sole seg, bra for dei som leker i sanden,og flott å gå tur, kose seg med god mat.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, ElisabethF836
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser