Jeg fikk tatt noen flotte bilder fra stranden. Det var godt med vind, drivende skyer og noe glimt av sol innimellom. Det gav muligheter for mange blinkskudd.
Denne stranda byr på gode opplevelser i all slags vær! Lyset nå på vinteren er bare helt magisk. God plass å bare være, gå tur, ta bilder, sole seg, bade, trene, surfe mm
Vær obs på skumle understrømmer i sjøen!
Her er det alltid deilig å ta en spasertur unasett hvilken tid det er på året.Ta en tur på høsten og vinteren når det stormer og pøsregner, da garantere jeg at du virkelig kjenner at du lever! :-)
En av de flotteste strender vi har i Norge. Perfekt surfe strand når det blåser. Flott turterreng bak sanddynene . Bygges nå stor flott parkerings plass. Toalett, kiosk. Ikke tilrettelagt for rullestol ned til vannet
Besøke Borestranden er en naturopplevelse uansett årstid. Jærstrendene er virkelig noe spesielt og variert. Herlig sanddyne og nydelig tur området . Absolutt verdi å besøke ! Må oppleves .
Flott natur, Nor været er varmt, er det flott å bade å sole seg, bra for dei som leker i sanden,og flott å gå tur, kose seg med god mat.