“Godt!”
Anmeldelse av Tataki

Tataki
Vurdert som nr. 2 av 41 Restauranter i Ski
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Koselig restaurant midt i Ski med mye på menyen. Aldri et godt tegn med så mye på menyen, da råvarene da neppe holder seg ferske. Satse derfor på sushi der du ser kvaliteten på råvaren. God sushi, men litt smakløs. Tørr ingefær. Veldig gode ferske vårruller med scampi (ikke friterte) med nydelig saus. Fin og rask service.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, April-Elin

Anmeldt 17. desember 2019 via mobile enheter

Fortreffelig sushi og meget hyggelig servering i utsøkt lokale. Veldig pluss for ferske råvarer!!!!!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Tone E
Anmeldt 23. september 2019

Vi var fire som besøkte restauranten fredag 20. september 2019 og samtlige hadde en god helhetsopplevelse. Betjeningen er særdeles hyggelig, maten var knallgod - spiste ped kata ron, noe som var helt nydelig - og prisnivået er helt passe. Anbefales både til hverdag og helg!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Sven Ove B
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Dette er Skis beste sted. Veldig hyggelig og oppmerksom personale. Share-platting med flere småretter var veldig bra. Veldig fornøyd med pepperbiff også.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, steenersen
Anmeldt 26. juni 2019

Vi var 14 personer som feiret en 15 år gammel jentes bursdag. Alle bestilte fra menyen, fra Shushi til Vietnamesisk og Kinesisk. Maten kom fort og smakte bra, Jeg ba om ikke for krydret, kelneren så da tar vi bort de hele pepperkorn. Dette var nok glemt da en glovarm jernform med biffbiter kom på bordet. Alle fikk maten nesten samtidig. Lokalet var nok noe nedslitt og brunt. Fine toaletter med levende lys er vel noe bra.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Tore T

Reisende som så på Tataki, så også på

Har du vært i Tataki? Del dine erfaringer!