Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Imponerende”
Anmeldelse av No4 Restaurant & Bar

No4 Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 4 av 27 Restauranter i Ski
Prisklasse: USD 12 - USD 116
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Var her for en god lunsj med kolleger.
Førsteinntrykket er godt, lokalene er fine og lokasjonen god. Deretter er det ikke mye positivt. Servitørene har nok sin første dag på jobb, det skal ikke de klandres for. Litt opplæring her så kan dette bli bra. Maten er derimot forferdelig. Spiste «hjemmelagde» karbonader. De er så langt unna hjemmelagde, og smaken er grusom. Summerer man dette får man fine lokaler, dårlig service, dårligere mat til en altfor høy pris.

Jeg vil i fremtiden gjøre alt jeg kan for å slippe et nytt besøk her.

Dato for besøk: oktober 2018
5  Takk, PetLys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

5458 av 64 anmeldelser

Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Restauranten serverer svært god og velsmakende mat, men servitørene virker uerfarne og lite oppmerksomme. Tok lang tid å få meny og deretter å få bestilt. Regner med at service blir bedre med tiden - kan anbefale restauranten til tålmodige gjester.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Janna H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Har rukket 4 besøk her siden åpningen i august. Maten er god men til den prisklassen må nivået opp.
Servitørene er enten totalt fraværende eller stresset og overhygglig tilstede. De må strukturere seg mer og følge bedre med sine gjester.Skal jeg bli stamgjest her på det skje endringer. Men utrolig flott med nytt spisested i Ski.

Dato for besøk: oktober 2018
3  Takk, Ella8matogglede
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Nytt og spennende sted i Ski. Har spist her flere ganger allerede, og det vil bli flere besøk. Maten er velsmakende og tydelig lagd fra bunnen av.
Variert meny med noe for de fleste.
Til lunsj vil jeg absolutt anbefale No4 sandwich med porschert egg. Fantastisk sammensetning av ingredienser.
De serverer også noen veldige gode cocktails og interiøret gjør at dette passer både som en formell restaurant men også stedet kun for en cocktail eller to.
Artig at de har beholdt endel av det gamle interiøret fra sen gang det var bank i lokalene.
Ett besøk anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Steriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde en hyggelig kveld, både store og små. God mat og gode drinker. Hyggelig og engasjert personale. Lokalene har blitt kjempefine! Litt dyrt, ellers meget bra. Ski trengte virkelig et slikt sted

Dato for besøk: august 2018
Takk, HenrikP17NO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på No4 Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i No4 Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din