“Strålende!!”
Anmeldelse av No4 Restaurant & Bar - STENGT

No4 Restaurant & Bar
Prisklasse: kr 100 - kr 1 000
Anmeldt 11. desember 2018

Servicen var fremragende. Alt annet enn amatørmessig som fler beskriver det. Maten var god, spesielt burgeren som jeg bestilte. Ser mange klage på karbonadene, selv har jeg ikke prøvd de. Jeg spiste med familie og alle var veldig fornøyd! Dette var en vellykket kveld!

1  Takk, KareIsaksen

Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

12 venner som var samlet til middag. Eget bord i det gamle bankhvelvet til DNB i Ski. Flotte lokaler. God mat og vin, gjennomsnittlige priser. Veldig bra service og oppfølging av kelner. En vellykket kveld, vi kommer igjen. Trengte et bra spisested i Ski.

1  Takk, carlth0rer
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Første gang jeg prøver restauranten. Bestilte bord, og fikk ganske rask respons med bekreftelse. Ble møtt av smilende ansatte og fine lokaler. Skiller seg ut i forhold til de andre spisestedene i Ski pr. nå. No4 har en ikke veldig stor meny, men varierende og med flere alternativer jeg gjerne ville smake. Følge mitt bestilte kyllingfilet og and. Vi var alle 3 fornøyd med maten. Til dessert bestilte vi sjokoladefondant. Den var god, men kunne gjerne vært litt råere inni. All maten var pent presentert. Kelnere var flinke til og følge oss opp og var blide og smilende. Kommer gjerne tilbake igjen.

Takk, 742kristinl
Anmeldt 6. november 2018

Dette er jo bare et supert sted. Hyggelig både i første etasje og i HVELVET (kjelleren) vist du vil ha lit selskap eller privat. Jeg har testet begge plasser å det er perfekt. Dette er den beste plassen i Ski i øyeblikket å spise å ta et glass øl.
Både som turist å beboer i SKi.
Kan anbefales på det sterkeste å teste ut litt større meny.
Terningkast 6

1  Takk, 130perb
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Restauranten serverer svært god og velsmakende mat, men servitørene virker uerfarne og lite oppmerksomme. Tok lang tid å få meny og deretter å få bestilt. Regner med at service blir bedre med tiden - kan anbefale restauranten til tålmodige gjester.

Takk, Janna H

Reisende som så på No4 Restaurant & Bar, så også på