“Mitt beste restaurantmåltid i Ski!”
Anmeldelse av No4 Restaurant & Bar

No4 Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 5 av 31 Restauranter i Ski
Prisklasse: USD 9 - USD 92
Anmeldt 15. desember 2018

Flotte lokaler og lekkert interiør var en god start! Generøse porsjoner og god mat som ble servert pent anrettet. Servicen var vennlig, men til tider svært treg. Jeg vil tro at det skyldtes at det ble ganske fullt av gjester i løpet av den tiden vi var der. Vi kommer gjerne tilbake hit! Vi prøvde både julemat og fra a-la-carte menyen,også desserter.

1  Takk, Ingeborg56

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Det var et fint lokalet, men man kunne ikke fjerne f.eks løk eller tomat dersom du ikke liker det...

Takk, TobiasLauritzen
Anmeldt 11. desember 2018

Servicen var fremragende. Alt annet enn amatørmessig som fler beskriver det. Maten var god, spesielt burgeren som jeg bestilte. Ser mange klage på karbonadene, selv har jeg ikke prøvd de. Jeg spiste med familie og alle var veldig fornøyd! Dette var en vellykket kveld!

1  Takk, KareIsaksen
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

12 venner som var samlet til middag. Eget bord i det gamle bankhvelvet til DNB i Ski. Flotte lokaler. God mat og vin, gjennomsnittlige priser. Veldig bra service og oppfølging av kelner. En vellykket kveld, vi kommer igjen. Trengte et bra spisested i Ski.

1  Takk, carlth0rer
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Første gang jeg prøver restauranten. Bestilte bord, og fikk ganske rask respons med bekreftelse. Ble møtt av smilende ansatte og fine lokaler. Skiller seg ut i forhold til de andre spisestedene i Ski pr. nå. No4 har en ikke veldig stor meny, men varierende og med flere alternativer jeg gjerne ville smake. Følge mitt bestilte kyllingfilet og and. Vi var alle 3 fornøyd med maten. Til dessert bestilte vi sjokoladefondant. Den var god, men kunne gjerne vært litt råere inni. All maten var pent presentert. Kelnere var flinke til og følge oss opp og var blide og smilende. Kommer gjerne tilbake igjen.

Takk, 742kristinl

Reisende som så på No4 Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i No4 Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!