Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God burger ”
Anmeldelse av No4 Restaurant & Bar

No4 Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 5 av 27 Restauranter i Ski
Prisklasse: USD 11 - USD 114
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Spiste mat der etter jobb. Et hyggelig lokale med god atmosfære. Veldig service innstilt betjening. Jeg spiste burger som var veldig saftig og god.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, andrehaeraas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3943 av 60 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2019

Beliggende sentralt 2 min fra hotellet jeg bodde på. Litt begrenset meny, men alt fristet. Hyggelig betjening. Lokalet var flott lyssatt slik at rommet virket inrimt og hyggelig (men i sterkt lys ville det vært mindre lekkert). Rett og slett et meget godt måltid, god mat og drikke, og god service.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Vi har besøkt NO4 flere ganger fra de åpnet.Alt har vært perfekt både med mat ,personale og service. Har spist god middag,lunsj og hatt med forretningsforbindelse samt julemiddag med gruppe på 16. Dette stedet kan virkelig anbefales. Et lekkert smakfullt lokale med god mat gir deg lyst til å komme tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, kari m
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019

Vi var fem venner som nøt et utsøkt måltid på No4 en fredagskveld. Vi spiste blant annet entrecôte, and og kveite, og alle var veldig fornøyde med maten. Betjeningen var dessuten hyggelig og oppmerksom. Lokalet er fint innredet og behagelig å være i. Det er åpenbart lagt mye arbeide i å sørge for at lydnivået er behagelig, og akustikken i lokalet er kjempebra. Vi kommer gjerne tilbake til No4!

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mathisen84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2018

Vi var en gruppe på 9 personer som hadde forhåndsbestilt bord. Ingen som ønsket oss velkommen. Etter en halv time måtte en i følget gå bort til bardisken for å be om menyer og drikke. Utsolgt for enkelte retter på menykartet. Under måltidet var det ingen oppfølging med for å etterbestille drikke. Ved dessertbestilling glemte servitøren å spørre to i følget om de skulle ha dessert, og den ene som hadde bestilt fikk ikke desserten. Maten var god, men alltid vært på en restaurant med så dårlig service. Antar at dette henger sammen med at servitørene er ungdommer som ikke har tilstrekkelig opplæring.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, JohnS1667
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på No4 Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i No4 Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din