Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supergod mat”
Anmeldelse av No4 Restaurant & Bar

No4 Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 4 av 27 Restauranter i Ski
Prisklasse: USD 12 - USD 120
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Dette er en meget bra restaurant. Maten og drikke er fantastisk bra, helt i internasjonal toppklasse inne "normal" mat da dette ikke er en gourmetrestaurant. Servicen er litt urutinert og variabel, dette merkes godt rett og slett fordi noen av staben er uerfarne. Men synes likevel det er 5 stjerner tilsammen. Dog er det en ganske høyt priset restaurant så om man ikke har fått top-class service så kan jeg skjønne at noen kan bli litt skuffet. For man forventer også prikkfri service til denne prisen, ikke bare fantastisk mat.
Uansett, så er konklusjonen min at dette er beste restauranten i Ski, men at det koster og være kar. Anbefales til hverdags og spesielle anledninger. De har også en litt rimeligere lunchmeny på dagtid.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Salsa74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 64 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Kjempekult sted i ski sentrum! Lekkert interiør i gamle banklokaler. Topp service og kjempegode drinker til Oslo-priser.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Vi var 2 venninner som valgte å spise lunsj her denne uken. Vi fikk plass ute. Vi fikk fort tilbud om meny og om vi ville bestille noe å drikke med en gang. Vi bestilte en kylling sandwich and en caesar salat. Begge var veldig gode. Kyllingen var mør og god. Etter maten fikk vi spørsmål om maten var god og om vi ville bestille noe kaffe. Vi ble sittende en stund. Hyggelig lokale inne og. Vi var fornøyd med servicen! Anbefales!!!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Jenetur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2020 via mobile enheter

Ski har med No4 endelig fått et sted der man kan nyte mat med litt klasse i kombinasjon med god øl, gode cocktails og muligheten til å fortsette med mer godt i glasset nede i hvelvet eller i baren oppe. Dog er det begrenset med sitteplasser utenom bord for spisegjester oppe i 1 etg.

Menyen er passe begrenset og sikrer at de ikke gaper over for mye. Det som serveres er av ypperste kvalitet - og ser like godt ut som det smaker. Jeg har vært på stedet 6 ganger - og kan ikke sette fingeren på alvorlige feil eller mangler ved noen av besøkene. Skal jeg peke på noe som helst må det være at det har vært såpass hektisk at det har tatt akkurat for lang tid før maten har ankommet - og at det kan ha vært litt vanskelig å få kontakt med enkelte servitører for å bestille mer drikke. Men dette er bagateller. Personalet er hyggelige, høflige of fremstår som kompetente.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Gilberg666
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2020

Vi var 6 pers. Skulle ut å feire.
God mat, men veldig dårlig service. Ingen oppfølging etter mat, vinglass manglet, vann ble lovet, men måtte spørre flere ganger før vi fikk. Selv etter å ha påpekt dette ovenfor eier sviktet vannservering. Kvelden kostet kr. 4.500 , men usikker om vi kommer igjen. Råd: Her må det skjerpes!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, kjerstim_rks2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på No4 Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i No4 Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din