Det er hyggelig å kunne støtte opp under reiseilvet i egen kommune og No4 er et hyggelig bekjentskap der kjøkkenet holder høyt nivå og kan måle seg med det meste i Oslo.
Serveringspersonalet holder dessverre ikke samme høye standard og dette trekker ned helhetsinntykket. Hvorfor kan ikke noen bare lære dem de mest grunnleggende ferdighetene, det bør være fort gjort! Noen eksempler: Vin skal trekkes opp ved bordet, og ikke minst skal den sjenkes! Når telyset går ut tennes det et nytt uten at gjestene må spørre om det og når glass fra forretten er tømt, skal de fjernes før det sjenkes ny vin.
Vinen til hovedretten skal selvsagt serveres samtidig med eller evt. før denne serveres. Jeg er ikke jålete på smaking på forhånd, men egentlig hører det med og bare å sette flaken (som er trukket opp utenfor gjestenes synsfelt) på bordet, er simplelthen ikke godt nok. Her fremstår serveringen dessverre litt som om det var et 10-klasse ball der elevene serverer hverandre.
Ut over det hadde vi en hyggelig kveld med gode venner, men jeg forventer likevel bedre ved neste besøk!