Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sen lørdagslunsj”
Anmeldelse av No4 Restaurant & Bar

No4 Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 4 av 28 Restauranter i Ski
Prisklasse: USD 9 - USD 94
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. september 2021

God mat og ypperlig oppfølging av vår servitør Line. God tapas, stor porsjon og god mat. Dette er over forventningene.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, martinj633
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 68 anmeldelser

Anmeldt 23. august 2021

Fantastisk besøk på No4. Nydelig mat der vi alle fire var veldig fornøyde med maten. I tillegg verdens søteste og hyggeligste servitører. Absolutt en fulltreffer.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Geir V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2021

Bestilte mat samtidig som bordkamerat. Han fikk sin mat etter 20 min, men da 45 min hadde gått og min mat enda ikke hadde kommet måtte vi gå for å rekke kino. Hadde da spurt etter maten ved to anledninger uten noen oppklaring. Det lille jeg smakte av bordkameraten sin mat var greit. Tok kontakt med restauranten i etterkant for å få refundert det som var betalt, men etter snart to uker har det enda ikke kommet et svar.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 508mortenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Ganske grei sushi, ikke topp ikke dårlig. Koselige lokaler som jeg så da jeg hentet vår sushi. Kan hende vi prøver igjen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Reisefroken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Skikkelig hyggelige folk som jobber her og veldig god mat. Tok noen drinker som er noen av de beste vi har smakt, og bartenderen var en stor favoritt blant oss. Bare god stemning.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, celinet274
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på No4 Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i No4 Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.