Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste restaurant i Ski!”
Anmeldelse av Sultan Tandoori

Sultan Tandoori
Vurdert som nr. 9 av 27 Restauranter i Ski
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2020

Vi har prøvd mange retter fra menyen. Alle er fantastisk gode. Bedre indisk skal man lete lenge etter.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 950grethek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 21 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020

Er regelsmessig hos Sultan Tandori og kan med trygghet si at her får du Skis beste mat. En liten og hyggelig restaurant. Som sagt - topp mat!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, olejacobk2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2020 via mobile enheter

Vi (2 familier, 7 personer) hadde bestilt en stor takeout på Kristi Himmelfartsdag. Prøvde å bestille til kl 17, fikk da beskjed om at maten var klar kl 1730. Mange mennesker i restauranten da jeg kom (presis kl 1730), både ved bordene og i kø for takeout. Fikk beskjed om at maten snart var klar da jeg henvendte meg til personalet. Det tok 1 time og 11 minutter før jeg kunne gå ut igjen med maten... Ingen beskjed underveis, kun svar om at "jeg holder på å pakke det nå" hver gang jeg prøvde å henvende meg. Ingen forklaring, ingen beklagelse. Hadde jeg ikke blitt bedt om å betale etter ca 35 min, hadde jeg nok bare forlatt restauranten. Men trodde da at maten endelig var klar, og visste ikke at jeg måtte vente enda en drøy halvtime. Ingen tilbud om rabatt eller prisavslag heller. Folk rundt meg opplevde det samme - mange frustrerte og sultne både store og små. Maten var god nok da den endelig var klar - men ingen av oss kommer nok tilbake hit. Vi har stor forståelse for at det kan skje uforutsette ting på et kjøkken, at man kan oppleve sykdom hos personale, eller har glemt å ta høyde for at det er helligdag. Men kommuniser med gjestene da! Fortell hva som skjer, beklag at det blir så lang ventetid! Dette ble en skikkelig dårlig opplevelse.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Annelisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2020 via mobile enheter

Maten var god, men veldig synd med dårlig betjening av en ung mann i 25-30 åra. Vi hadde bestilt bord på forhånd til valentines day. Møtte denne mannen i kassa da han ikke var imøtekommende. Vi fikk Bord etter litt og MENYEN 20 minutter etter at vi fikk bord. Drikka fikk vi nesten 40 minutter etter vi hadde satt oss. Det tok oss ca 1,5t å få mat, og vi vurderte å bare gå fra bordet. Ikke bare fikk vi ikke betjening, denne servitøren så ikke på oss, dunket drikka i bordet og gikk da vi sa takk. Legger til at restauranten ikke var full og at servitøren overså oss da han hjalp andre.
Senere når han serverte maten snakket han om at han var så sliten og det var så synd på han. Han snakket med oss og prøvde å få oss til å synes synd på han.

Maten var god, synd servitøren var idiot!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, AnitaBeeJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2020 via mobile enheter

En fantastisk indisk perle ! Ingen grunn til å reise inn til Oslo for spise på indisk restaurant. Leverer hver gang
og må oppleves !!

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 264ingridj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sultan Tandoori, så også på

 

Har du vært i Sultan Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din