“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Sultan Tandoori

Sultan Tandoori
Vurdert som nr. 5 av 41 Restauranter i Ski
Anmeldt 20. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk gode indiske retter.
Rask servering og hyggelig atmosfære!
Maten er ikke for sterk, så anbefaler å velge littt sterkere enn instinktene tillater for å få riktig styrke på rettene :-)
Min datter på 12 elsker Butter Chicken fra denne menyen!

Dato for besøk: august 2022
2  Takk, 399runarv

Anmeldt 12. april 2022

Bestilte takeaway fra Sultan for 600kr og da vi kom hjem og skulle spise fikk vi hår i munnen fra maten. Klagde til restauranten som tilbyr en 30% rabatt ved neste ordre. Klagde på dette og krevde å få beløpet refundert noe de ikke vil gå med på. Vil nå sende en reklamasjon via Nets for å få beløpet refundert. Det lille vi fikk spist var heller ikke veldig smakfullt og det var spesielt små porsjoner ifht pris. Fraråder alle å kjøpe mat her.

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, 81petter
Anmeldt 26. februar 2022

Supergod indisk mat, hyggelig betjening og veldig ok priser. Litt lang ventetid. Lokalet er lite og beskjedent, men rent og pent. Alt i alt en svært god opplevelse. Jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, Robert S
Anmeldt 13. februar 2022 via mobile enheter

Vi var der som en familie på 5 og de prioriterer takeaway ovenfor de gjestene som sitter på restauranten. En annen familie har ventet i over en time og maten har enda ikke kommet. Mitt tips til restauranten er å fokusere på gjester fremfor takeaway når det er mye gjester.

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, Olivia O
Anmeldt 27. februar 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service! En fulltreffer hver gang, og spesielt mixed chicken og mango chicken. Mixed naan er også et av de beste naan vi har smakt. Restauranten anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: februar 2021
2  Takk, martinedons

Reisende som så på Sultan Tandoori, så også på

Har du vært i Sultan Tandoori? Del dine erfaringer!