Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig sushi”

Raabiten Sushi Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 27 Restauranter i Ski
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Raabiten er dyrere enn de andre i Ski, men kvaliteten er også deretter. Har spist omakase tidligere, takeaway i dag. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 310knuta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 20 anmeldelser

Anmeldt 12. april 2020 via mobile enheter

Vi har ofte kjøpt med sushi fra Oslo hvis vi skulle ha noe riktig godt! Det er det nå slutt på. Rett og slett veldig god sushi!

Dato for besøk: april 2020
Takk, 925lisek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Rask og god service ved bordet og førsteklasses mat. Felles inngang med 8-salers kinosenter kan benyttes.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, erlbohn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Vårt andre besøk her og sushien var igjen helt nydelig! De har også retter for de som ikke liker sushi også, så her kan man gå sammen selv om ikke alle liker sushi. Har du ikke prøvd denne restauranten i Ski anbefaler jeg deg å dra hit nydelig mat, god vin og nydelig stemning!
Gleder meg allerede til neste gang vi skal hit!

Dato for besøk: november 2019
Takk, Andreadoerum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Vi fikk høre at dette var et sted med god mat, og det var det! Vi spiste 4 forskjellige retter og alt var smakte veldig godt. Så ble vi møtt av super hyggelig betjening, som fulgte opp under hele besøket. Anbefales!

Dato for besøk: september 2019
Takk, enmosu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Raabiten Sushi Restaurant, så også på

 

Har du vært i Raabiten Sushi Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din