Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“For dessert/drink”
Anmeldelse av Egon Ski

Egon Ski
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Ski
Prisklasse: USD 1 - USD 6
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Egon er egon,du vet hva du får som på peppes,mac donald's osv...,ok dessert,men dårlig irish coffee.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, einaraleksandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (168)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 168 anmeldelser

Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

God mat fin atmosfære.
Personalet var imøtekommende,
Det eneste om man skal si noe er at de ikke sier 20 min til maten kommer og at den da ikke kommer før 50 minutter etter at de sa det..
Barna har en tendens til og legge merke til hva man sier og da reagerer de også når det tar lengre tid.
Det var det eneste som var negativt med besøke.
Men velger allikevel og gi en god karakter til Egon på Ski

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Klovnen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Før var Egons et supert sted med bra mat og ok priser.? Nå er det blitt dyrt å maten blitt dårligere.? Ikke vet jeg, men noe er feil med dette.? Får en regning på 1000 pluss hver gang og da er ikke maten i nærheten av kvaliteten. Dette er en kaffe å regne for meg, å jeg synes de virkelig kunne lagt seg i Selen for å laget bedre mat til den prisen.
Nårman betaler 168,- og 44 for et glassbrus så forventer man at den skal være god og skikkelig laget.???
Vet at Ski er et lite sted med få folk, men kvalitet hadde de før.? Alt for dyr mat ala kvalitet. Terningkast 2️⃣

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 130perb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Hva skal man si. Man kommer en stor gjeng. Alt er reservert og menyen er låst, så de ansatte vet hva alle skal ha og burde hatt god tid til å forberede seg.
Forretten, bruschetta, kommer med en meget stusselig liten stripe av noe som minner om en tomatbit. Ellers helt Ok brødskive med ost, ruccula, balsamico og litt pesto.
Hovedretten var Black and white. De første mottok kald mat og de siste fikk mat når alle andre for lengst var ferdige med å spise. 2,5 time etter ankomst. Her ble det mange som spiste alene ved bordene. Det positive med maten til de siste var at den var varm og godt tilberedt i motsetning til de første som fikk kald, overstekt og understekt kjøtt og tydelig masseprodusert mat uten kvalitetssikring av hver tallerken.
Dessert var oreokake. Kaka var så som så, servert med en veldig kunstig jordbærsaus. Isen manglet på alles tallerken.

Anbefaler ingen å dra på Egon i Ski som stor gruppe. Dette klarte de absolutt ikke! Selv med god tid til å forberede seg på at vi kom.

Dato for besøk: november 2018
Takk, megselv1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Kanskje Ski som episenter for gourmet mat er og overdrive, og Egon Ski gjør strengt tatt ikke med på og øke den opplevelsen. Selv om betjeningen er "høffelig" nok med forbehold om at de ikke tåler litt "trykk" før de går i stå, er maten en "lunken" sak. BLT'en består vell strengt tatt mer av luft en BL og T, mens barneburgeren består av en middelmådig stykke gjennomstekt uidentifisert kjøtt, med tørt brød.
På pluss siden er pizza buffé'en helt grei, og holder en snitt standar for alle pizza buffé'er.
Med nye spisesteder i Ski, er nok Egon nødt til og løfte på kvaliteten både på mat og service om de skal få kunder til og komme tilbake.
Det frister ikke og komme tilbake med det første.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Jon R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Ski, så også på

 

Har du vært i Egon Ski? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din