“Veldig fornøyd!”

Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. juni 2019 via mobile enheter

Har ikke spist på Egon på mange, mange år. Av flere grunner. Ikveld fikk de ny meny som virket mer enn fristene og sjekke ut! Jeg og min bedre halvdel hadde en kjempe positivt opplevelse på Egon i Ski. Med et slikt konsept og en stor restaurant med mange retter og mange på kjøkkenet er det egentlig forutsigbart at det vil bli rot, enten med bestilling eller andre ting. Men ikveld ble vi veldig positivt overrasket. Vi var to, men bestilte retter for iallefall 5 personer. Tillegg skulle vi endre på litt ingrediensene, men absolutt alt ble servert til en fin tid etter bestilling og alt ble som vi ønsket ved bestilling. Tross alt en helt ny meny, kanskje ikke helt fullt kjør den kvelden. Men veldig god mat og med en slik standar, kommer vi gjerne igjen, og igjen! PS. Tex mex burgeren har en klassisk chunky salsa, men jeg byttet den ut med en ny mango salsa de har og det var prikken over i’en på den retten! Den bør Egon teste ut selv, for det var sykt digg!

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, mrtenden

Anmeldt 19. mai 2019 via mobile enheter

Nydelig Entrecote.
Gjenkjennelig Egon atmosfære.

Teit av Tripadvisor at jeg må legge inn masse ord for å sende inn en positiv anmeldelse på Egon.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, 301berntd
Anmeldt 14. januar 2019

Spiser frokost der hver lørdag. Du får nydelig lun leverpostei, engelsk frokost nydelige rekesmørbrød og det meste. Grønn frokost er en nydelig tallerken med Avokadosalat m posjert egg.på nydelig brød.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, ritafabian
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Maten er i grei Egon stil; mange av smakene minner litt om halvfabrikat. Men god restaurant når man har med barn. Servicen på Egon i Ski er veldig god, så de veier litt opp for at maten bare er midt på treet.

2  Takk, Cili_SE
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Egon er egon,du vet hva du får som på peppes,mac donald's osv...,ok dessert,men dårlig irish coffee.

Takk, einaraleksandersen

Reisende som så på Egon Ski, så også på

Har du vært i Egon Ski? Del dine erfaringer!