Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men elendig oversikt over allergier”
Anmeldelse av Egon Ski

Egon Ski
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Ski
Prisklasse: USD 1 - USD 6
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 9. august 2020

Bestilte en kylling sandwich som jeg ba om uten majones da jeg ikke tåler egg. Har aldri hatt noe problem på Egon før så startet å spise da servitøren tilogmed bekreftet at uten majones.

Starter å spise og merker majones. Qå takket være Egon Ski har jeg da mage vondt og dårlig i magen de neste 25 timer.

Kona er gluten og laktosefri.
Nevner dette når bestiller bakt potet (taco) og sier trenger laktose fri. Ansatte sier da, ja da tar vi bort rømme men osten går bra sier dem. De sier den er laktose fri...tror ikke de vet hva de snakker om da kona er dårlig i dag.

Kommer aldri tilbake hit

Dato for besøk: august 2020
Takk, viking76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (168)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 168 anmeldelser

Anmeldt 28. mai 2020 via mobile enheter

Egon er velkjent for høy pris og dårlig mat. Men valgmulighetene for uteservering i Ski er få en solkveld. Den middelmådige salaten er servert, men hvor blir vinen av? Den etterlyses. Og den etterlyses. Til sist kommer kelneren og opplyser at restaurantens eneste (!) vinopptrekker er blitt borte. Heldigvis er kjøpesenteret åpent og noen er sendt for å kjøpe en ny. Etter en stund kommer en forhåndsåpnet flaske ripasso på bordet. Kanskje den ble med til Jernia?

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Gryterett med potetstappe og tyttebær, en slags viltrett. Ok smak, ikke noe kulinarisk opplevelse.
Salatbord hvor en kunne mikse sin egen salat. Mange gode ingredienser!
En flaske øl (0,33L) 89 kr, dyrt.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, HansHBj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020

Vi har dessverre hatt lunsj på Egon i over ett år. Hver første onsdag i måneden. Vi har hatt fått reservert bord til lunsj, og vi har da brukt dette bordet over ett år. Det er det slutt på. For selv om vi er mellom 6 til 12 stykker har vi fått beskjed om at dette er et sted hvor de skal drive business. Så at vi kjøper lunsj her en gang i måneden er da ikke godt nok.
Nå kan man ikke påstå at hverken maten eller servicen er fremragende, men dette tar kaka. Så selv om du er betalende gjest så er det da ikke godt nok. Spørsmålet mitt er hva trengs for å bli godtatt som kunde her. Det å kjøpe mat og drikke er tydligvis ikke godt nok. At jeg i dag (04.03.20) observerte 3 mennesker som med 3 barnevogner okkuperte disse 3, tre 4-mannsbord (dvs 12 sitteplasser) er tydligvis greit. Barnevogner gjør at inntektene suser inn. Spørsmålet mitt er hva tjener Egon på en barnevogn? Da mennesker uten barnevogn som kjøper lunsj ikke er "god busness".
Så Egon hva skal til for at en kunde trives? Jeg kan love dere at min respekt for dere var dårlig før men nå er den i minus. Maten er ikke spesielt god, servicen er elendig. Som eksempel kan jeg nevne sist jeg var og spiste italiensk pizza på Egon i Ski. Ga beskjed om at den hadde heller lite smak, og fikk til svar at det sto ketchup på bordet. Så da så. Nei vi drar selvfølgelig ikke til dere lengre for å spise pizza er mitt svar. Etter dagens behandling med en servitør som ikke forsto hva vi snakket om, ikke prøvde å forstå hva vi snakket om, sto jeg sjokkert tilbake. Så Egon, jeg takker for meg som betalende gjest da det Tydligvis ikke er godt nok for dere

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ingridsfosse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020

Veldig fin beliggenhet i forhold til kinoen i Ski gjør dette til at vi benytter oss av dette stedet ofte, - spesielt på søndager for da åpner det tidligere enn andre steder i Ski. Min mann var veldig fornøyd med spesialretten "salt kjøtt" som de serverer kun i februar, virker det som. Hyggelig service. Hele familien liker maten her. Det er dessuten et familievennlig sted med et lekehjørne. Men det som gjør at stedet skiller seg ut i forhold til de fleste andre steder, er den fyldige og gode milkshaken. Milkshaken er dyrere enn mange steder, men den er verdt det for den smaker helt himmelsk!

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Ski, så også på

 

Har du vært i Egon Ski? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din