Vi har dessverre hatt lunsj på Egon i over ett år. Hver første onsdag i måneden. Vi har hatt fått reservert bord til lunsj, og vi har da brukt dette bordet over ett år. Det er det slutt på. For selv om vi er mellom 6 til 12 stykker har vi fått beskjed om at dette er et sted hvor de skal drive business. Så at vi kjøper lunsj her en gang i måneden er da ikke godt nok.
Nå kan man ikke påstå at hverken maten eller servicen er fremragende, men dette tar kaka. Så selv om du er betalende gjest så er det da ikke godt nok. Spørsmålet mitt er hva trengs for å bli godtatt som kunde her. Det å kjøpe mat og drikke er tydligvis ikke godt nok. At jeg i dag (04.03.20) observerte 3 mennesker som med 3 barnevogner okkuperte disse 3, tre 4-mannsbord (dvs 12 sitteplasser) er tydligvis greit. Barnevogner gjør at inntektene suser inn. Spørsmålet mitt er hva tjener Egon på en barnevogn? Da mennesker uten barnevogn som kjøper lunsj ikke er "god busness".
Så Egon hva skal til for at en kunde trives? Jeg kan love dere at min respekt for dere var dårlig før men nå er den i minus. Maten er ikke spesielt god, servicen er elendig. Som eksempel kan jeg nevne sist jeg var og spiste italiensk pizza på Egon i Ski. Ga beskjed om at den hadde heller lite smak, og fikk til svar at det sto ketchup på bordet. Så da så. Nei vi drar selvfølgelig ikke til dere lengre for å spise pizza er mitt svar. Etter dagens behandling med en servitør som ikke forsto hva vi snakket om, ikke prøvde å forstå hva vi snakket om, sto jeg sjokkert tilbake. Så Egon, jeg takker for meg som betalende gjest da det Tydligvis ikke er godt nok for dere