“Byens beste pizza”

Don Pablos Pizza
Vurdert som nr. 11 av 41 Restauranter i Ski
Kjøkken: Pizza
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Her får du virkelig god pizza. Den lages og serveres slik en pizza skal være. Hyggelig betjening og miljø.
Gå dit neste gang,du vil ikke angre.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, kari m

Anmeldt 6. november 2018

Her får du tapas og pizza. De er utrolig flinke til å få en pizza som smaker det du vil ha. Utrolig stor forskjell på disse og de andre stedene som bare legger ost å saus på et stykke brød. Her er det liv og spreke smaker på maten.
ANBEFALES

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, 130perb
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig variert meny med pizza. God smak og topp service. Ikke siste gangen vi spiser her. Absolutt å anbefale.

1  Takk, Anne P
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Var her med hele familien (2 voksne og 3 barn) i dag og ble gode og mette av to pizzaer. Lokalene er barnevennlige med eget lite lekerom for de minste. Dette er et sted jeg skal komme tilbake til. Garantert :)

Takk, Rune_Waage
Anmeldt 27. desember 2017 via mobile enheter

Ligger sentralt til i Ski. Ikke mange gjester denne kvelden. Trivelige lokaler. Fikk raskt bestilt drikke. En øl ikke den vi bestilte, men vi tok den. Bestilte 2 forskjellige. Kom raskt og smakte godt. 2 skulle dele en salat. Måtte be om ekstra bestikk og tallerken selv om det ble opplyst ved bestilling. Dessert, kvinnelig kelner kunne ikke svare på alle spørsmålene. Et helt greit besøk. Ikke spesielt billig. Kommer nok igjen.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, carlth0rer

Reisende som så på Don Pablos Pizza, så også på

Har du vært i Don Pablos Pizza? Del dine erfaringer!