Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig mat”
Anmeldelse av Bowlers Restaurant & Bar

Bowlers Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 11 av 27 Restauranter i Ski
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. september 2020

Så dårlig mat har jeg faktisk ikke smakt på lenge. Blåskjell var gamle og retten var salta for mye. Dårlig tomatsaus. Styr unna!

Dato for besøk: september 2020
Takk, MatelskerAas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 68 anmeldelser

Anmeldt 12. juni 2020 via mobile enheter

Styr unna ribs. Det var den minst delikate retten jeg noen gang har fått servert på en restaurant. Null kjøtt, bare fett. Forfjamset servitør som ble fornærmet når dette ble påpekt.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, AnneL33333
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Vi var 3 familiemedlemmer som besøkte restauranten i kveld 25.08. Vi visste at lammeskanken var god, men i kveld var den ikke bare god, den var fremragende!

Yngstemann gikk for burger og søtpotet fries, som jeg kunne se så delikat ut og som åpenbart var innafor!

De har forøvrig en deilig IPA fatøl og en nydelig by the glass italiensk husets vin.

Og for ikke å snakke om deres sjokoladefondant eller deres mango ostekake dessert. Hvis det skulle være et ørlite minus knapt verdt å nevne, måtte det være at de ikke har dessertviner. Vi er ikke "fine dining", sier en forøvrig utmerket kelner så det har vi ikke helt fått til. Tull og tøys. Dere er det. Prøv igjen. Vi kommer i alle fall tilbake

Dato for besøk: august 2019
Takk, 203sverrer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Veldig fornøyd med pepperbiffen, spennende kombinasjon og vi kommer gjerne tilbake! Uteplass hvor man kan nyte solen. Prisen var relativ høy, men hovedretten var verd det. Sjokoladefondanten var også god, men ikke wow :)

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 108estere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Veldig god mat med bra grillsmak. Hyggelig og raske servitører. Spiste Club Sandwich og den var meget bra!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, annehW387IU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bowlers Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i Bowlers Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din