Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stor og god kebab.”

Balkan Pizza & Kebab House
Vurdert som nr. 12 av 27 Restauranter i Ski
Kjøkken: Fra Midtøsten, Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Stoppet innom etter anbefaling etter kino, og det skuffet ikke.
Jeg spiste det de kaller rulle kebab, som er kebabkjøtt i en stor lefse.
Smakte veldig godt.stor og god.
Pluss for brus i 1/2 liter.
Helt greit priset.
Rene fine doer.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, eivindm2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 53 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020

Hyggelig betjening, men de samme hanskene er på under betjening av kassaappatatet, skriving med penn og samtidig tar i maten med de samme hanskene. Ellers helt grei mat.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Kjernen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Velsmakende pizza med sprø bunn.
Valgte "Balkan spesial"-varianten.
Pizzaen kom raskt på bordet. Hyggelig betjening!

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, HansHBj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2019

Spiste kebab, god smakfull, nok i massevis.
Dette er et gatekjøkken, men i hvert fall kebaben ligger et godt hakk over hva man forventer av gatekjøkkenmat, hyggelig innredning gir også godt inntrykk. Ser litt trist ut fra gata

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Arne R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Fast stopp på Balkan etter kino, jeg velger pizza og den er alltid topp, italian style. Mannen velger kebab og er alltid happy med den. God, rask service og hyggelige folk

Dato for besøk: august 2019
Takk, Lise E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Balkan Pizza & Kebab House, så også på

 

Har du vært i Balkan Pizza & Kebab House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din