Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De har tapt seg og blitt dyrere ”

Balkan Pizza & Kebab House
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Ski
Kjøkken: Fra Midtøsten, Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Når jeg bodde i Ski for 3 år siden var kebaben deres den beste på Østlandet, tok en tur innom i dag og bestilte kebab tallerken, ble veldig skuffet, nå er den midt på tre, kjøttet og sausen er ikke det samme og pris har steget. Kommer ikke tilbake

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 325ronnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 58 anmeldelser

Anmeldt 9. januar 2021

Hyggelig betjening, maten kommer raskt. Bestilte en sterk kebabrull. Den ble pakket i sølvpapir. Hadde 7-8 min å kjøre. Når jeg kommer hjem er den lunken, antagelig pga kald salat i rullen. Smaker godt, godt kjøtt og god saus. Absolutt å anbefale.

Dato for besøk: desember 2020
Takk, raymondtF5987VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Stoppet innom etter anbefaling etter kino, og det skuffet ikke.
Jeg spiste det de kaller rulle kebab, som er kebabkjøtt i en stor lefse.
Smakte veldig godt.stor og god.
Pluss for brus i 1/2 liter.
Helt greit priset.
Rene fine doer.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, eivindm2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020

Hyggelig betjening, men de samme hanskene er på under betjening av kassaappatatet, skriving med penn og samtidig tar i maten med de samme hanskene. Ellers helt grei mat.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Kristian Wibe A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mars 2020

Velsmakende pizza med sprø bunn.
Valgte "Balkan spesial"-varianten.
Pizzaen kom raskt på bordet. Hyggelig betjening!

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, HansHBj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Balkan Pizza & Kebab House, så også på

 

Har du vært i Balkan Pizza & Kebab House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.