Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skikkelig skuffet”
Anmeldelse av Tandoori Palace

Tandoori Palace
Vurdert som nr. 1 av 27 Restauranter i Ski
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Var her for første gang etter å ha lest mange positive omtaler av stedet. Vi er erfarne restaurantgjester med en spesiell lidenskap for orientalsk mat. Dette var en skikkelig nedtur!
Nanbrødet var langt unna den standarden andre indiske restauranter tilbyr. Ser ut som ferdig-pakket, kun penslet med olje for å skape det rette inntrykk. En i reisefølget bestilte ekstra chili. Fikk det etter to purringer. Vi spiste Tandoori Palace -mix. Alle råvarene var stekt for lenge og var tørre. Løken i bunnen var brent fast, grønnsakene på toppen var råe. Ingen harmoni mellom dette. Den såkalte indiske salaten var like spennende og norsk som en slapp posesalat fra dagligvarehandelen. Prisene var absolutt i det høyere skiktet av lignende restauranter. Det eneste positive jeg kan si etter dette førstegangsbesøket, er at vinen stod til forventningene til en grei pris. Hvis noen mener dette er regionens beste indiske, oppfordrer jeg til i stedet å ta turen til Sultan tandoori rett rundt kvartalet. Tandoori Palace er den dårligste indiske restauranten vi har spist på ( og det sier ikke lite).

Dato for besøk: juli 2020
6  Takk, selektivia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tandooripalaceski, Daglig leder på Tandoori Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Vi har snakket med vedkommende som serverte deres bord, og syntes det er veldig rart at dere hadde en slik opplevelse som du beskriver. Dette fikk vi ingen tegn til under deres besøk eller når vi spurte dere om hvordan maten smakte.

Vi gjør vårt beste for at våre gjester skal ha en god opplevelse, og tar tak i det der og da for å imøtekomme våre gjesters ønsker så godt vi kan.

Mvh.
Tandoori Palace, Ski.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (144)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 144 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Her vet du hva du får; stabilt høyt nivå på maten. Alltid godt, og til greie priser sammenlignet med mange andre i Ski. Hyggelig og oppmerksom betjening.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Gard H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tandooripalaceski, Daglig leder på Tandoori Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2020

Hei Gard,

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse!


Du er hjertelige velkommen tilbake til oss.

Mvh.
Tandoori Palace, Ski

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Vi var fire personer og vi hadde alle smaksmenyen. Alle rettene smakte meget godt og var passe sterke. Topp service av en meget hyggelig servitør. Morsomt å smake indisk vin også. Litt spesiell, men passet godt til maten. Ingen grunn til å dra til Oslo for å gå på indisk restaurant.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mortent636
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tandooripalaceski, Daglig leder på Tandoori Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2020

Hei Morten,

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse!


Dere er hjertelige velkommen tilbake til oss.

Mvh.
Tandoori Palace, Ski

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Maten tok lang tid å få! Vi var et selskap på 6 personer hvor alle bestilte en rett hver, i tillegg til nan og raita. Etter over 1 time hadde vi fremdeles ikke fått maten og heller ikke tilbud om å få mer og drikke. Unnskyldningen fra servitøren var at de hadde så stor pågang fra takeaway at maten til kundene i restauranten tok så lang tid. Det kan ikke være sånn at fordi de har mye å gjøre på takeaway så skal dette gå utover restaurant-kundene. Håper dere retter opp i dette! Maten er for øvrig alltid god.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, cecsim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Var innom her og nøt solen, etter en lang dag på jobb.
Denne plassen serverte Indisk øl, som en ølhund måtte dette testes. Mine valg var lette og gode i smak.
Så var det maten, jeg bestilte Scampi Tandoori styrke medium+.
Jeg liker sterk mat, så jeg burde gått for sterk.
Men dette brakt ikke smaksopplevelsen ned, maten smakte kjempe GODT.

Kan anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Carls1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tandooripalaceski, Daglig leder på Tandoori Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2020



Hei Carl,

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse!


Du er hjertelige velkommen tilbake til oss.

Mvh.
Tandoori Palace, Ski

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tandoori Palace, så også på

 

Har du vært i Tandoori Palace? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din