Var her for første gang etter å ha lest mange positive omtaler av stedet. Vi er erfarne restaurantgjester med en spesiell lidenskap for orientalsk mat. Dette var en skikkelig nedtur!
Nanbrødet var langt unna den standarden andre indiske restauranter tilbyr. Ser ut som ferdig-pakket, kun penslet med olje for å skape det rette inntrykk. En i reisefølget bestilte ekstra chili. Fikk det etter to purringer. Vi spiste Tandoori Palace -mix. Alle råvarene var stekt for lenge og var tørre. Løken i bunnen var brent fast, grønnsakene på toppen var råe. Ingen harmoni mellom dette. Den såkalte indiske salaten var like spennende og norsk som en slapp posesalat fra dagligvarehandelen. Prisene var absolutt i det høyere skiktet av lignende restauranter. Det eneste positive jeg kan si etter dette førstegangsbesøket, er at vinen stod til forventningene til en grei pris. Hvis noen mener dette er regionens beste indiske, oppfordrer jeg til i stedet å ta turen til Sultan tandoori rett rundt kvartalet. Tandoori Palace er den dårligste indiske restauranten vi har spist på ( og det sier ikke lite).