Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig”
Anmeldelse av Tandoori Palace

Tandoori Palace
Vurdert som nr. 1 av 27 Restauranter i Ski
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. september 2020

Nydelig mat med autentiske smaker. Litt slitt interiør, men det gjør stedet enda mere riktig på en måte. Veldig imøtekommende og hyggelig betjening. Kommer garantert tilbake. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2020
Takk, bj_rnk981
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tandooripalaceski, Daglig leder på Tandoori Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2020

Hei,

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse!

Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen.

Mvh.
Tandoori Palace, Ski

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 145 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Dette er den beste indiske maten jeg har fått servert! Spist her flere ganger nå og blir aldri skuffet. I tillegg er det store porsjoner så man blir alltid god og mett. De har veldig gode forretter, godt med vegetarretter og hjemmelaget mangois til dessert gir en god indisk opplevelse. Så toppes det hele med en nydelig indisk rødvin (himalaya vinen)! Anbefaler alle å ta turen hit for et godt måltid med god service.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 532kamillab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tandooripalaceski, Eier på Tandoori Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2020

Hei Camilla,

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse!

Du er hjertelige velkommen tilbake til oss.

Mvh.
Tandoori Palace, Ski

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en god opplevelse Veldig godt, rikelig og delikat er konklusjonen. Alle fem i alderen 18-56 var godt fornøyd , vi kommer snart igjen .

Dato for besøk: juli 2020
Takk, inglis68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tandooripalaceski, Daglig leder på Tandoori Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2020

Hei Inglis,

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse!

Dere er hjertelige velkommen tilbake til oss.

Mvh.
Tandoori Palace, Ski

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Var her for første gang etter å ha lest mange positive omtaler av stedet. Vi er erfarne restaurantgjester med en spesiell lidenskap for orientalsk mat. Dette var en skikkelig nedtur!
Nanbrødet var langt unna den standarden andre indiske restauranter tilbyr. Ser ut som ferdig-pakket, kun penslet med olje for å skape det rette inntrykk. En i reisefølget bestilte ekstra chili. Fikk det etter to purringer. Vi spiste Tandoori Palace -mix. Alle råvarene var stekt for lenge og var tørre. Løken i bunnen var brent fast, grønnsakene på toppen var råe. Ingen harmoni mellom dette. Den såkalte indiske salaten var like spennende og norsk som en slapp posesalat fra dagligvarehandelen. Prisene var absolutt i det høyere skiktet av lignende restauranter. Det eneste positive jeg kan si etter dette førstegangsbesøket, er at vinen stod til forventningene til en grei pris. Hvis noen mener dette er regionens beste indiske, oppfordrer jeg til i stedet å ta turen til Sultan tandoori rett rundt kvartalet. Tandoori Palace er den dårligste indiske restauranten vi har spist på ( og det sier ikke lite).

Dato for besøk: juli 2020
6  Takk, selektivia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tandooripalaceski, Daglig leder på Tandoori Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Vi har snakket med vedkommende som serverte deres bord, og syntes det er veldig rart at dere hadde en slik opplevelse som du beskriver. Dette fikk vi ingen tegn til under deres besøk eller når vi spurte dere om hvordan maten smakte.

Vi gjør vårt beste for at våre gjester skal ha en god opplevelse, og tar tak i det der og da for å imøtekomme våre gjesters ønsker så godt vi kan.

Mvh.
Tandoori Palace, Ski.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Her vet du hva du får; stabilt høyt nivå på maten. Alltid godt, og til greie priser sammenlignet med mange andre i Ski. Hyggelig og oppmerksom betjening.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Gard H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tandooripalaceski, Daglig leder på Tandoori Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2020

Hei Gard,

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse!


Du er hjertelige velkommen tilbake til oss.

Mvh.
Tandoori Palace, Ski

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tandoori Palace, så også på

 

Har du vært i Tandoori Palace? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din