Vakkert lokale etter flytting, virkelig fint! Menyen er veldig liten, jalfrezi og Buhna blant annet mangler, noe som er uforståelig.
Saus til tandooriretter smaker ekstrekt lite, selv i medium og medium pluss, minner om brunsaus, hva skjedde med indiske krydder?
Garlic chicken var ekstremt mørt og deilig kjøtt, men sausen ødela alt.
Nan er altfor hardt stekt, men god på smak i midten, før resten er som tørr kjeks.
Risen var veldig god.
Usedvanlig gjerrige på raita og mint chutney til papadums, merkelig taktikk.
Det hele toppa seg når de presterte å servere RÅ KYLLING barnemeny til vår baby på 15 mnder, det er rene galskapen. De beklaget ikke nevneverdig, men slettet retten fra regningen, vi turte uansett ikke gi det til babyen etter de varmet opp og stekte mer, fortsatt veldig understekt og sjokkerende dårlig!
Deilig lokale, fint service, skikkelig flott sted med forferdelig smakløs saus og tørre nan. SÅ skuffa.
Det med rå kylling er nærmest dødssynd.
Her bør restaurant virkelig ta tak. De har også en kelner, yngre kar med mørkt hår som ser ut som han hater livet sitt på jobb, han bør tas tak i.
Skjerpings, folkens, Sultan Tadoorii rett bort i gata har MAGISK mat ift dere, men mye kjipere lokale. Reis dit og smak på maten og få den inn i deres lokaler, da har dere et perfekt sted!.