“Superfornøyd”
Anmeldelse av Tandoori Palace

Tandoori Palace
Vurdert som nr. 1 av 38 Restauranter i Ski
Anmeldt 14. april 2024 via mobile enheter

Valget falt på 3 småretter samt en vegetar rett med salat og spinat nan. Ba om anbefaling på vin og en superhyggelig sommerlier ankom bordet og ga oss en nydelig vin til.
Anbefales på det sterkeste. Hyggelig personale og nydelig mat.

Takk, Fotograf Gina E
Tandoori Palace, Owner på Tandoori Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2024

Anmeldt 11. april 2024

Maten har virkelig tatt seg opp, siden sist jeg besøkte de gamle lokalene, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har smakt bedre Lamb chops. Den retten i seg selv er verdt turen hit🧡

Lokalene fylte seg etterhvert helt opp innen kl 18.00, så det er tydelig at maten her er populær.
Gol Gappe som er Små smaksbomber! Semulinaboller fylles med kikerter, eple og poteter. Serveres med krydret mynte og tamarind blandevann kan anbefales som starter! & Paneer Tikka med deilig garlic naan til hovedrett. Kjøttet er så mørt at det smelter på tunga.

Gulab Jamun er min favorittdessert & et must, avslutningsvis!
Fritert semulegryns bolle, servert i sukker sirup med vaniljeis.Mmm🫶🏼🫶🏼🫶🏼

Virkelig vært en tur om du befinner deg i Ski

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Veronica L

Hei Veronica,

Anmeldt 7. april 2024

Fantastisk sted med god mat og hyggelig personale. Autentisk indisk mat, god atmosfære og litt av en opplevelse. Mye mat for pengene.
Kommer sikkert tilbake!

1  Takk, PaolaMaiik

Anmeldt 5. april 2024 via mobile enheter

Feiret bursdag der med en god gjeng gjester.
Hyggelige og medgjørlige ansatte i planlegging av dette i forkant.
Maten er helt nydelig.
Flotte, luftige og veldekorerte lokaler. .
Anbefales på det sterkeste!

Takk, Traveler30211619366

Hei,

Tusen takk for at du delte din opplevelse hos oss! Det er hyggelig å lese at bursdagsfeiringen ble vellykket!

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen igjen😊

Anmeldt 5. april 2024

Fantastisk og autentisk mat fra Nord India. Rent, stilfullt og moderne lokaler, med harmonisk atmosfære.

God service.
Flott å se kokker i turban på kjøkkenet. Det var som om vi var i Punjab.

Vi gleder oss til å spise der neste gang.

Takk, LRB67

Reisende som så på Tandoori Palace, så også på

Har du vært i Tandoori Palace? Del dine erfaringer!