“Ikke helt som forventet, smaken stod ikke i forhold til prisen.”
Anmeldelse av Jams Restaurant and Bar - STENGT

Jams Restaurant and Bar
Kjøkken: Europeisk
Anmeldt 3. desember 2018

Gikk sammen med en venn som anbefalte stedet pga gode hamburgere.
Etter min smak var hamburgeren ganske smakløs, i tillegg tørr og ikke engang varm, selv om vi var de eneste kundene! Hamburgerbrødet hadde en konsistens som gjorde at det falt fra hverandre. Søtpotetfries smakte godt, aiolien var brukbar.

Dato for besøk: november 2018
Takk, gudrunokirkengen

Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Etter å ha sett Truls og Helstrøm på TV fra New York da de spiste hamburger tenkte vi å prøve dette på Jams i Ski.
De har en side i sin meny med bare hamburgere, vi var 3 personer og vi valgte alle forskjellig. En ønsket ships av vanlige poteter, men de hadde kun ships av søtpoteter. Fikk mat etter ca. 20 min. Hamburgerne var tørre og harde å spise. Etter vi kom hjem fikk to av oss ubehag med magesmerter. Stedet har tapt seg i den senere tid når det gjeller mat. Kommer ikke til å spise der mer.
Anbefaling, styr unna!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Robert N
Anmeldt 30. juli 2018

Dette var ikke godt.. Entrecot var ca 1 cm tykk og 150% gjennomstekt. Ble bestilt medium stekt, noe som i seg selv en utfordring med så tynn liten flis av en biff, men denne var tvers igjennom brun og hadde ingen stekeskorpe. Og brun bearnaise? Aldri sett før, smakte ikke godt. Fløtegratinerte poteter smakte vann.
Pasta med kylling (merkelig konsistens på kjøtt, nesten som kokt skinke) smakte buljong og var bløt.
Penger ut av vinduet, vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Tone E
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

En lunsj som endte med at vi gikk!
Kyllingsalat: brun salat, tagliatelle!!! fra dagen før som var så gammel og bløt at den gikk i oppløsning( og hva gjør egentlig tagliatelle i en salat?), kyllingfilet med fettrand, en saus(?) bestående av majones og smør, en hard klump av et rundstykke ved siden av.
Vi bestilte 2 brus, men den kom uten kullsyre. Da vi sa ifra fikk vi beskjed at brusmaskinen var ødelagt. Men de valgte allikevel å servere brusen/saften!
Det eneste positive med hele besøket var ihvertfall at vi slapp å betale! Spiste ingenting og gikk et annet sted.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, 190kristins
Anmeldt 22. januar 2018

Vi valgte å spise her før vi skulle på kino en kveld. Det var kun 2-3 andre i restauranten når vi gikk inn. Vi fikk et rolig bord i hjørnet oppe. Servitøren kom fort og tok bestillingen vår. Og fortalte at det er en gratis påfyll på brus - positivt! Vi bestilte begge en burger. En medium og en godt stekt. Helt grei burger men vi var ikke klar over at Jams fries var søtpotet fries. Ikke helt fan av det men det var helt ok.
Mulig vi kommer tilbake og prøver noe annet på menyen.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Jenetur