“Kjempefornøyd. Andte gang vi var her denne sommeren ”
Anmeldelse av Jams Restaurant and Bar - STENGT

Jams Restaurant and Bar
Kjøkken: Europeisk
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Var på storsenteret for å handle og siden vi var så godt fornøyde sist prøvde vi igjen.... med stort hell.

Første gang vi var her, spiste jeg pasta med chili og scampi, min kone fajitas og ungene pizza.
Denne gangen prøvde jeg spagetti bolognese, mine kone fajitas, sønnen samme pizzaen som sist og datteren min en perfekt stekt pepperbiff. Alt sammen smakte kjempegodt.

Rent og pent, hyggelig betjening....

Vi kommer definitivt tilbake

1  Takk, YALLAMANN

Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Restauranten har en grei meny. Litt i overkant priser for en restaurant i et varehus. Var en større gruppe med individuell bestilling. Maten kom raskt på bordet.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Jgregers
Anmeldt 26. desember 2019

Stakk innom med venner for å spise og vi ble tatt imot godt. Dette er en resturang jeg anbefaler. Takk for opplevelsen

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Erdin00
Anmeldt 27. september 2019

Helt forferdelig opplevelse. De setter mest vekt på pengene dine og ikke noe mer dessverre. Aldri mer

Dato for besøk: september 2019
Takk, emmalunde
Anmeldt 3. juli 2019

Har du behov for å sitte ned, skravle med en venninne og ha en gid brunch, da er dette stedet for deg. Menyen har alltid noe godt.

Takk, GroHaug

Reisende som så på Jams Restaurant and Bar, så også på