Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjarmerende og bra”
Anmeldelse av Cafe Sjarm

Cafe Sjarm
Vurdert som nr. 3 av 27 Restauranter i Ski
Prisklasse: USD 6 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

God mat, nydelige kanelboller og meget hyggelig betjening Koselige lokaler gjør det definitivt verdt et besøk når man er i Ski

Dato for besøk: november 2018
Takk, joachimhoff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (46)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 46 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Helt nydelige bakevarer og brød. De garantert beste kanelsnurrene i Ski. Koselig sted å ta en kaffe og eller lunsj.

Dato for besøk: september 2018
Takk, UnniLL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Mitt førstevalg i Ski. Veldig trivelige lokaler både inne og ute. Maten er også veldig bra. Stort pluss for egen øl

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Kristian F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Trivelig sted i gågata, borte i fra storsenterets mas og tjas. Fantastiske boller / kanelsnurrer som bakes på stedet, herlig tapasplanke og ikke minst serverer de sitt eget eget øl (3 ulike varianter, alle tre svært gode). Hyggelig service, trivelig lokaler.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Jens Tommy A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2018

Det er så utrolig hyggelig å komme inn på Cafe Sjarm og bli møtt med smil og varm velkomst. Maten er god og kaffen er topp.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, croedseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Sjarm, så også på

 

Har du vært i Cafe Sjarm? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din