Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig atmosfære!”
Anmeldelse av Cafe Sjarm

Cafe Sjarm
Vurdert som nr. 3 av 28 Restauranter i Ski
Prisklasse: USD 6 - USD 21
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. november 2018

Vi spiste omelett, røkelaks-smørbrød og kanelsnurr, og alt smakte veldig godt. Omeletten og røkelaks-smørbrødet var veldig pent anrettet. Men det tok veldig lang tid å få maten. Dette er et populært sted for folk i alle aldre.

Dato for besøk: november 2018
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 47 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

God mat, nydelige kanelboller og meget hyggelig betjening Koselige lokaler gjør det definitivt verdt et besøk når man er i Ski

Dato for besøk: november 2018
Takk, joachimhoff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Helt nydelige bakevarer og brød. De garantert beste kanelsnurrene i Ski. Koselig sted å ta en kaffe og eller lunsj.

Dato for besøk: september 2018
Takk, UnniLL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Mitt førstevalg i Ski. Veldig trivelige lokaler både inne og ute. Maten er også veldig bra. Stort pluss for egen øl

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Kristian F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Trivelig sted i gågata, borte i fra storsenterets mas og tjas. Fantastiske boller / kanelsnurrer som bakes på stedet, herlig tapasplanke og ikke minst serverer de sitt eget eget øl (3 ulike varianter, alle tre svært gode). Hyggelig service, trivelig lokaler.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Jens Tommy A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Sjarm, så også på

 

Har du vært i Cafe Sjarm? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.