Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“KJEMPEGODT:)”
Anmeldelse av Cafe Sjarm

Cafe Sjarm
Vurdert som nr. 3 av 25 Restauranter i Ski
Prisklasse: USD 6 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter

Beste kafeen i hele Universet, hvis du drar dit kommer du ikke til å angre et sekund:D
Jeg anbefaler i hvert fall bollene

Dato for besøk: september 2019
Takk, lompe54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 41 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Hyggelig lite bakeri i Ski sentrum. Perfekt sted for å møte venninner over en kopp kaffe og kjempegod deilig gjærbakst.
Koselig innredet med hyggelig betjening bak disken.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Lill-Karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2019

Veldig hyggelig å ta en kaffe med kake eller bakst.sentralt beliggende i gågata i Ski. Veldig hyggelig folk.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Torermittnavn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Har vært her flere ganger, og stedet står til sitt navn. En sjarmerende kafé med nystekte boller og spennende meny. Dessverre opplevde jeg at maten så mer spennende ut i menyen enn det vi fikk servert. Bestilte en kyllingsandwich og fikk servert kjøleskapkald tørr kyllingfilet på et godt landbrød. Dette trakk veldig ned. Jeg forventer noe annet enn gårsdagens kyllingrester på en brødskive når jeg bestiller mat på cafe. Forøvrig har tidligere besøk vært vellykket og jeg håper de holder koken. Ski trenger steder som Sjarm, da bare med ferske råvarer, takk.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 262martes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingunn E, Eier på Cafe Sjarm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2019

Takk for konstruktiv ris og ros. Beklager at du fikk tørr kyllingen på ditt smørbrød. Kyllingen stekes 30 min i ovn hver morgen og ofte flere runder iløpet av dagen, hvis det går masse av den. Men vi avkjøler den da vi ikke kan holde den varm over tid. Og vi syns den passer godt som kald i salat og på smørbrød sammen med den deilige chillimangomajonesen og er en av våre mest populære retter.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018

Vi spiste omelett, røkelaks-smørbrød og kanelsnurr, og alt smakte veldig godt. Omeletten og røkelaks-smørbrødet var veldig pent anrettet. Men det tok veldig lang tid å få maten. Dette er et populært sted for folk i alle aldre.

Dato for besøk: november 2018
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Cafe Sjarm? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din