Var der bare en natt, men for en service og hyggelige mennesker du blir møtt av. Rommet var akkurat passe for vårt bruk. Også veldig bra for oss som hadde med hund på tur at den kunne bli med mot et lite tillegg.
Spør idam0696M om Fyresdal Bed and Breakfast
Takk, idam0696M
Vi overnattet en natt. Hadde ikke vært her før. B&B er lett å finne fram til og det er parkering på utsiden. Stille og rolig. Det er et gammelt hus med knirk, og det er veldig lytt, men rommet er rent med greie senger og ok sengetøy. Det er dusj og vask på rommet, men uten dør til badet. Og wc er på gangen, men det er 3 stk så det går fint. Enkel hyggelig frokost laget med omtanke :-) Veldig imøtekommende vertskap.
Dato for oppholdet: juli 2019
Spør MElisabeth om Fyresdal Bed and Breakfast
Takk, MElisabeth
Ble tatt i mot av ei svært hyggelig dame som fant frem sidestøtte plate til mc'ene. Rommene var veldig bra og sov som en stein den natten. Kaffe og frokost var satt frem til oss og var en enkel grei frokost med det man behøver. Tar gjerne ett stopp der igjen på neste mc tur i Telemark.
Dato for oppholdet: juni 2019
Sted
Renslighet
Service
Spør Jens Petter J om Fyresdal Bed and Breakfast
Takk, Jens Petter J
Vennlig personale i tradisjonell overnatting. Hotellet har stor sjarm. Rommene enkle og rene, og en hyggelig dagligstue hvor en kan treffe andre gjester, ta med seg egen mat og tilbringe en hyggelig kveld. Også en god frokost og servert på tidspunkt etter avtale. Sjarmerende!
Dato for oppholdet: november 2018
Spør Bente00 om Fyresdal Bed and Breakfast
Takk, Bente00
Enkel og god stad med overnatting og frukost. Tok kontakt direkte på e-post og fekk svært snøgt svar. Romslege, stille rom i sjarmerande nabolag. Vertskapet var der heile tida. Dei bur i fyrste etasje. Mykje igjen for pengane.
Dato for oppholdet: august 2018
Spør Oddvar S om Fyresdal Bed and Breakfast