“For en ro, og kakene!”
Anmeldelse av Loftet Gardsbutikk

Loftet Gardsbutikk
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Eidsvoll
Anmeldt 8. august 2020

Fantastiske kaker, bra utvalg av smågodt, brød og "dingser" til litt av hvert. Atmosfæren er avslappende og god, med bugnende kornåkrer og hvile øynene på mens du nyter godsakene fra kakedisken.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Tempo380
Happiness811888, Eier på Loftet Gardsbutikk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Kjære deg, for en hyggelig tilbakemelding. :-D Alt vi vil er at den tidligere stallen skal gi dere besøkende den samme roen og ikke minst gleden som var her da hestene også var her. <3
Moder Jord lever i et stadig mer fysisk og psykisk stress, og alt vi vil er å bidra helhetlig av hva norske gårdsbruk med kortreist og mat kan bidra med. For både helse, sjel og sinn. At du deler den opplevelsen, er for oss svært gledelig, og vi takker så ydmyk for din tilbakemelding. <3

Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

For en plass. På en gård ved Eidsvoll ligger gårdsbutikker Loftet! Her er det alt! kafé med kortreist mat, servert over kjøpmannsdisken av utrolig blide og servicemindede damer. Godt utvalg av glutenfritt og laktosefritt også! Møblene i lokalet består av mange ulike stoler og bord, noe som er sjarmerende. Rundt omkring er det masse ting og tang til salgs. Som feks krukker, gamle skilt, pynt etc. I 2 etasje er det fylt opp med alt fra ting i shabby chic stil til robust treting. Servietter, lysestaker, boller, servise, lamper, pynteting og masse, masse mer. Og til mange hyggelige priser!
Dette er en plass man reiser tilbake til!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, monicamB6507HT
Happiness811888, Eier på Loftet Gardsbutikk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2020

Tusen takk for ditt besøk, og ikke minst din hyggelige tilbakemelding. <3 Vi ble helt rørt da vi leste den. Tusen , tusen takk.:-) Vi håper du får en fin søndagsaften, og vær hjertelig velkommen tilbake. <3

Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Besøkte dette stedet med venner, nydelig lunsjretter som er litt dyre...kaffen er dessverre besk etter å ha stått på kanner en stund.Savner baristakaffe og ikke bare sort kaffe. Godt brød og kaker. Fin plass.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, trollkjerring
Happiness811888, Eier på Loftet Gardsbutikk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020

Hei! :-)
Beklager sen tilbakemelding, men vi har ikke fått admin til dette stedet før nå. :-o

Det var da fryktelig trist at kaffen smakte beskt da du var her! Det er også merkelig da vi har fast prosedyre på både rens av maskinen, samt at vi har kontroll på hvor lenge den står ute. Men det må ha skjedd en feil fra vår side og det beklager vi sterkt! Du skal selvfølgelig få en gratis kaffe neste gang du kommer på besøk. :-) Bare gi oss beskjed ved kassen hvem du er, så ordner vi det. :-)

Vi ser også at du kommenterer prisen på lunjsrettene. Det har den enkle forklaring at vi bruker kun de beste råvarene, fra egen gård, lokalt eller norske. Vi har ingen halvfabrikata, alt blir laget her på kjøkkenet, så vi kan til enhver tid spore hver vare og dermed lage mat til allergikere. Vi har norske forhold og lønninger, betaler alt av skatter og avgifter, og det koster dessverre litt ekstra når man gjør det etter boka.:-) Vi håper allikevel at maten smakte og at du vil ta deg en tur til oss igjen, om ikke for annet enn å nyte en god kopp kaffe. <3

Vennlig hilsen alle oss på Loftet Gardsbutikk.

Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Kom innom en dag det var stengt. Noe som ikke var opplyst med skilt. Og ved forespørsel ble vi vist bort av ei lite hyggelig dame. Fikk uttrykkelig beskjed om at vi var på privat grunn og fikk beskjed om å forlate eiendommen.
Full forståelse for privat eiendom men ikke oppførsel.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Wenche S
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Et fantastisk sted som må besøkes.
Her finner du små skatter i butikken og kan spise den nydeligste mat i en kafeteria som i seg selv er verdt et besøk

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Hilde F

Reisende som så på Loftet Gardsbutikk, så også på

Har du vært i Loftet Gardsbutikk? Del dine erfaringer!