Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, som alltid”

Baragrafen Bar / Garveriet Bistro
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Eidsvoll
Prisklasse: USD 5 - USD 38
Beskrivelse: Et uformelt spisested med god atmosfære, godt drikke og fantastisk beliggenhet ved Vorma og brygga i Sundet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Et uformelt spisested med god atmosfære, godt drikke og fantastisk beliggenhet ved Vorma og brygga i Sundet.
Anmeldt 19. september 2021

Fikk en overraskende -og utrolig koselig burdagsfeiring her med familien i går. Alle var godt fornøyd med mat og drikke -og servicen var upåklagelig og hyggelig.

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 284elinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 27 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Go service og kjempegod mat, fin og koselig atmosfære rett ved Vorma. Vi voksne hadde pasta eidsvoll og spareribs mens ungene hadde pizza, alle kjempefornøyde!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, andreas190902
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021

Alltid koselig på brygga

I dag prøvde jeg Pasta Eidsvoll og gir den lett terningkast 6!!!
Pasta, spekeskinke, bacon…. På en skål laget av sprøstekt ost!! Whats not to like? ANBEFALES!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Fruhoier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2021

Flott beliggenhet ved elven. Rent, og pent. Tydelig at de kunne vært flere på jobb da all bestilling, og servering tok lang tid. Vi fikk heller ikke bestille coctail vi ønsket da de ikke hadde tid til å lage det. Spennende meny med fristende retter. Dessverre var det meste av maten kald da vi fikk den. Når hovedretten koster kr 400 ,- forventer man at den skal være varm

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HeidiE598
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og topp atmosfære! Spiste fiskesuppe og elgburger, anbefaler begge retter. Gleder oss til neste besøk :)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, lonenilssen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Baragrafen Bar / Garveriet Bistro, så også på

Har du vært i Baragrafen Bar / Garveriet Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.