Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flotte timer på historisk grunn

Hadde ett par koselig timer her hvor Norge ble selvstendig i 1814. Flotte bygninger. Fine statuer... les mer

Anmeldt 3. oktober 2023
Baross
,
Spikkestad, Norge
Hyggelig og interessant besøk på Eidsvoll Bygningen

I dag besøkte vi, jeg og vennen min, Eidsvoll bygningen. Vennen min snakker ikke norsk, og vi var... les mer

Anmeldt 9. juni 2023
Alain D
,
Paris, Frankrike
via mobile enheter
Les alle 88 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (88)
Filtrer anmeldelser
88 resultater
Vurdering fra reisende
60
23
3
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
60
23
3
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 88 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk omvisning (kl. 11.30) i dag! Guiden viste bred historisk kompetanse, viste oss mange spennende rom og knyttet store og små detaljer sammen på en utrolig måte. Takk også til kafeen for hyggelig stemning og god mat :-) Besteforeldre og (voksne) barnebarn er veldig fornøyde.

Dato for opplevelse: september 2021
Takk, charlottetS8464VF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2021 via mobile enheter

Både mottakelse, service og guiding var helt topp!
Hyggelige og kunnskapsrike formidlere av vår historie!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, helgeog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mai 2021 via mobile enheter

Veldig flott sted med historisk betydning som kjent. Velholdt uteområdet og flotte fasiliteter. Gode muligheter til både refleksjon og restitusjon for de som trenger litt avbrekk.

Dato for opplevelse: mai 2021
Takk, Flybaronen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

På grunn av Covid19 ble klasseturen vår 4. Klassing skulle på i april avlyst, og vi tok derfor turen på privat initiativ da hun hadde sett frem til å besøke bygningen som betyr så mye for Norges historie.

Det begynte med dårlig informasjon i skranken, der vi kjøpte familiebillett, men ikke ble informert om at det var to turer- en i hoveddelen av bygningen og en mer tilrettelagt for barn der man fikk omvisning i tjenergangene. Det var først da jeg spurte om de hemmelige gangene etter hovedturen at guiden sa det fantes en tur til som vi da måtte tilbake til skranken for å booke (det kostet ikke ekstra).

Både hovedtur og «barne»tur hadde mye vanskelig språk og fokuserte mye på gamle titler og politikk fra 1800, uten utdypninger eller forklaringer som ville gjort det enklere for barna å engasjere seg. Vi var der med ei på 8 år og ei på 10 år, og begge falt av under begge turene.

Det er forståelig at guidene skal kunne gi informasjon som også møter forventning til voksne besøkende, men da burde det heller vært delt opp i turer for barn og familier der språk og historie forenkles slik at barna opplever turen som lærerik og ikke kjedelig fordi de ikke forstår.

De guidede turene sto i kontrast til det interaktive senteret i service-bygget som var mer tilrettelagt barn og unge. Nettopp derfor syntes vi også det var rart at omvisningen ble så «tunge» som de ble.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Christina K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Med påskudd om Covid 19-tiltak, gir man en svært amputert omvisning. Vi fikk bare se rikssalen og det grønne rommet. Kom heller tilbake når ting er normalisert og man lar en se hele den fantastiske bygningen. Vi kom med en bevegelseshemmet person. Guiden ba først vedkommende bære rullatoren opp trappen til hovedinngangen, men forsto at det kanskje ikke var det beste. Derfor fikk vi beskjed om å gå til heisen på venstre side av bygningen. Da vi ventet der, kom guiden og sa at det var bedre at vi gikk inn på den andre siden av bygningen. For meg som ledsager, er det ikke et stort problem, men for en som har problemer med å gå, er bygningen ganske stor å komme rundt. Jeg vil foreslå at Eidsvoll 1814 lager bedre rutiner for mottak av bevegelseshemmede.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, bergsveing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser