Åpen i dag: Stengt
Flotte timer på historisk grunn

Hadde ett par koselig timer her hvor Norge ble selvstendig i 1814. Flotte bygninger. Fine statuer... les mer

Anmeldt 3. oktober 2023
Baross
Spikkestad, Norge
Hyggelig og interessant besøk på Eidsvoll Bygningen

I dag besøkte vi, jeg og vennen min, Eidsvoll bygningen. Vennen min snakker ikke norsk, og vi var... les mer

Anmeldt 9. juni 2023
Alain D
Paris, Frankrike

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Eidsvoll og bestlutningene som ble tatt der er grunnstene til samfunnet vi har i dag så en tur hit er et «må» for enhver nordmann. Nydelige omgivelser med et par kunstverk rundt omkring. Spesielt morsom er brillene til vergeland plassert ved parkeringsplassen.
Meld deg på en omvisning for å komme inn i hovedhuset. Guidene er veldig hyggelige og kunnskapsrike. Turene er på både engelsk og norsk.
Kafeen er hyggelig med god mat. Vi valgte to rettet fra dagens tilbud. Serveringen var ekstremt treg.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Gryrg
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Eidsvollbygningen ligger vakkert ved Andelva.
I 2014 ble den tilbakeført til slik den var i 1814 da grunnloven ble skrevet. En vital og kunnskapsrik guide viste oss bygningen og fortalte om riksforsamlingen.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 408kjellr
Anmeldt 18. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk omvisning (kl. 11.30) i dag! Guiden viste bred historisk kompetanse, viste oss mange spennende rom og knyttet store og små detaljer sammen på en utrolig måte. Takk også til kafeen for hyggelig stemning og god mat :-) Besteforeldre og (voksne) barnebarn er veldig fornøyde.

Dato for opplevelse: september 2021
Takk, charlottetS8464VF
Anmeldt 16. juni 2021 via mobile enheter

Både mottakelse, service og guiding var helt topp!
Hyggelige og kunnskapsrike formidlere av vår historie!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, helgeog
Anmeldt 20. mai 2021 via mobile enheter

Veldig flott sted med historisk betydning som kjent. Velholdt uteområdet og flotte fasiliteter. Gode muligheter til både refleksjon og restitusjon for de som trenger litt avbrekk.

Dato for opplevelse: mai 2021
Takk, Flybaronen