Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og gode porsjoner”
Anmeldelse av Revetal Gamle Stasjon

Revetal Gamle Stasjon
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Revetal
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Tradisjonsrikt spisested sentralt beliggende på Revetal i Vestfold. Bygget har opprinnelig vært en gammel togstasjon, stoppested Revetal på Eidsfossbanen. Bygget huser idag en Cafe/Restaurant. Vi har alt fra lunsj retter, middag, pizza og kaker. Alle rettigheter. Velkommen hit til oss!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tradisjonsrikt spisested sentralt beliggende på Revetal i Vestfold. Bygget har opprinnelig vært en gammel togstasjon, stoppested Revetal på Eidsfossbanen. Bygget huser idag en Cafe/Restaurant. Vi har alt fra lunsj retter, middag, pizza og kaker. Alle rettigheter. Velkommen hit til oss!
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted-alltid smilende personale. Mye og god mat til en veldig billig penge.
Står på tripadvisor at det er stengt, men åpningstidene stemmer ikke. De er åpent hver dag.

Anbefaler å ta turen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, marittheiste_2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 12 anmeldelser

Anmeldt 19. juni 2020

Nydelig italiensk pasta. Italiensk kokk som kan go italiensk mat. Servitør vennlig, serviceminded. Rent og pent. Anbefaler på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, tonem48
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

Vi var en familie på 5 som tok turen innom for middag. Rause porsjoner uansett menyvalg. Ble hyggelig tatt i mot og vist bord. Rask bestilling av både drikke og mat. En svært hyggelig eier som viste gjestene oppmerksomhet, og spanderte kaffe etter måltidet til de som ønsket det.

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, EPKTONSBERG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2019

Hyggelig plass og veldig god mat! Vi har nå vært her flere ganger etter at det ble nyåpnet og har spist oss igjennom flere gode smakfulle middager! Hyggelig betjening i delvis nyoppussede lokaler hvor alt er rent og pent. Ideel møteplass for både familie, venner og foreninger!

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MonaR694
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2019

Det umiddelbare inntrykket når vi kom inn var ikke det beste. En noe trist atmosfære. Tommel opp til den unge jenta i kassa som gjorde sitt beste. Forventningene til maten var lave, så vi ble positivt overrasket. Jeg spiste kyllingtallerken som for øyeblikket ble lagd med fritert kyllingfilet og "hjemmelaget" chips. For meg var kyllingfileten kjempegod. Og veldig god chips. 200 gr burger med ost og bacon var også god. Helt ok sted og stoppe. De har "dagens" til ca 160kr inkludert kaffe og dessert.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, tonkjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Revetal Gamle Stasjon? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din