“Tidenes personale! Gave milde porsjoner!”
Anmeldelse av Revetal Gamle Stasjon

Revetal Gamle Stasjon
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Revetal
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Tradisjonsrikt spisested sentralt beliggende på Revetal i Vestfold. Bygget har opprinnelig vært en gammel togstasjon, stoppested Revetal på Eidsfossbanen. Bygget huser idag en Cafe/Restaurant. Vi har alt fra lunsj retter, middag, pizza og kaker. Alle rettigheter. Velkommen hit til oss!
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Tidenes personale! Gave milde porsjoner og maten er alltid bra!

Di har gjort det absolutt beste ut av situasjonen sin!
Som er et gammelt lokale med et så som så rykte.

Disse gutta/damene gjør en høy standard i et ellers restaurant fattig området.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, sindrenb

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted-alltid smilende personale. Mye og god mat til en veldig billig penge.
Står på tripadvisor at det er stengt, men åpningstidene stemmer ikke. De er åpent hver dag.

Anbefaler å ta turen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, marittheiste_2015
Anmeldt 19. juni 2020

Nydelig italiensk pasta. Italiensk kokk som kan go italiensk mat. Servitør vennlig, serviceminded. Rent og pent. Anbefaler på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, tonem48
Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

Vi var en familie på 5 som tok turen innom for middag. Rause porsjoner uansett menyvalg. Ble hyggelig tatt i mot og vist bord. Rask bestilling av både drikke og mat. En svært hyggelig eier som viste gjestene oppmerksomhet, og spanderte kaffe etter måltidet til de som ønsket det.

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, EPKTONSBERG
Anmeldt 14. desember 2019

Hyggelig plass og veldig god mat! Vi har nå vært her flere ganger etter at det ble nyåpnet og har spist oss igjennom flere gode smakfulle middager! Hyggelig betjening i delvis nyoppussede lokaler hvor alt er rent og pent. Ideel møteplass for både familie, venner og foreninger!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, MonaR694

Har du vært i Revetal Gamle Stasjon? Del dine erfaringer!