“Utrolig hyggelig personale og strålende service”
Anmeldelse av Revetal Gamle Stasjon

Revetal Gamle Stasjon
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Revetal
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Tradisjonsrikt spisested sentralt beliggende på Revetal i Vestfold. Bygget har opprinnelig vært en gammel togstasjon, stoppested Revetal på Eidsfossbanen. Bygget huser idag en Cafe/Restaurant. Vi har alt fra lunsj retter, middag, pizza og kaker. Alle rettigheter. Velkommen hit til oss!
Anmeldt 21. februar 2024

Dette var ett fantastisk måltid , med pizza, burger og filet Oscar ! Alle var veldig fornøyd med valget sitt. 01 - 80 år 😃.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Fearless65403707201

Anmeldt 6. januar 2024

God og rimelig mat. Ikje et sted for gourmetmat. Men enkel god mat. Vi bestilte kebabmiddag. Vi fikk servert stor posjon. Hyggelig betjening. Koselig sted.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Rune K
Anmeldt 26. august 2023

VIK utenom denne restaurant i Revetal. Langt det verste sted vi noengang har spist middag på. Vi var en stor gjeng som hadde bestilt bord til 23 personer og vi så alle frem til en koselig aften. Aftenen ble langtfra koselig.

Først ventet vi veldig lenge på å bli betjent, dernest var medarbeideren veldig rotete slik at han måtte ta i mot mat og drikke bestillinger hele TO ganger. Der var ikke styr på noe!!
I total ventet vi TO timer på å få noe mat ! Maten var langt under kritikk , stekt for lite, stekt for mye, smakløs og klissete… Gordon Ramsay ville ha gitt kjøkkenet stryk ! Styr unna dette stedet - og på slutten så vi at kjøkkenet var direkte BVDR. Spiser der ALDRI mer !

Dato for besøk: august 2023
Takk, Jessica R
Anmeldt 25. februar 2023

Elendig service, styr unna!!!! Betjening prøvde bevisst å lure meg for penger. På disken stod det en meny med priser, men det var helt andre priser som ble slått inn på kassa. Når jeg spurt hvorfor, ble de både sure og frekke og sa at prisen hadde godt opp. Veldig merkelig service og væremåte på de ansatte. Det virket også så som så ang håndhygiene.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, s_lvir2021
Anmeldt 11. februar 2023 via mobile enheter

Jeg spiste indrefilet på denne fine Restauranten og dette var noe av det møreste og beste biffen jeg har smakt. Super servise og hyggelig betjening. Anbefaler på det sterkeste.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, t0talpac

Har du vært i Revetal Gamle Stasjon? Del dine erfaringer!