10 av 10. Verdensbeste Thaimat. Det finnes ikke beder Thaimat i Norge. Så her er det helt suverent 😊
Dette er et sted vi ofte spiser på. Vi føler oss velkommen,de har stort utvalg av orientalsk mat, og den smaker godt! Maten kommer også raskt på bordet. Kan anbefales både til hverdags og fest.
Finere inne enn ute. Det var rolig, fint og hyggelige ansatte. Veldig gode vårruller, også god hovedrett til begge. God pris!
Beste Thai-maten i Bergensregionen. En skjult perle på Askøy. Rimelig, kjempegod mat og en rolig, hyggelig atmosfære.
Dette stedet passer veldig greit for et kjapt måltid. Servicen er helt grei, personalet er litt reservert, men kan ikke klage på servicen heller. Barn blir ekstremt godt ivaretatt og de justerer rettene slik at de passer barn (de har også egen tradisjonell barnemeny med pølse ol.) jeg har smakt bedre tai og kinesisk mat, men maten her innfrir på alle måter. Personlig kunne jeg ønsker meg mer av den maten som serveres på "personal bordet", men ser at maten i menyen er hva mainstremen vil like.
Dette er restauranten vi går til, eller henter mat når vi ikke gidder å lage maten selv. Alt i alt, ikke den største opplevelsen, men maten er verd pengene ☺️