Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Nigardsbreen Glacier på
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi kjøpte liten blåistur med breførere fra Jostedalen breførerlag. Ca 4 timers tur, inkl båt over vannet og gåtur opp og ned til breen. Passe utflukt for dem som ikke er så vant til å gå i fjellet eller på bre. Litt formålsløs tråkking rundt på selve breen, men flott utsikt og spennende med alt utstyret. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 743anetter
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Ankom Nigardsbreen i strålende sol. Glimrende guider. Akkurat passe lengde. Startet med 30 minutters tur med kajakk innmot breen. Etter at disse var parkert brukte vi ca 1 time på å bestige 500 høydemeter slik at vi nådde starten på breen. Der fikk vi utlevert isbrodder, og guiden forklarte godt om historien til breen. Deretter hadde vi en guidet spasertur på selve isbreen. Guidene Gunnar og Jasper fra Ice Trolls var tålmodige og forklarte godt forskjellig ting som vi så på isbreen. Anbefales på det sterkeste. Skal sies at opplevelsen kanskje ikke er like flott i regnvær.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, ErikPrince1968
Anmeldt 10. november 2019

Å komme så nærmeen isbre,kan snart bli en umulighet kun for de sprekeste. Her kan selv de somikke er så spreke få storslåtte naturopplevelser på nært hold.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, arild H
Anmeldt 3. september 2018

Jeg tror jeg må dele denne anmeldelsen i to:
1. Besøk på Breheimsenteret: Helt greit. Hvis du har tid og ork til å lese plakater, er det mye interessant å finne. Utstillingen er stort sett fin. Noe interaktivt, men veldig mye statisk. De har en film man kan se. Vi valgte å se den. Jeg forventet en film med informasjon om breen, jeg ønsket å lære om breer og hvordan de virker og forandrer seg. Men filmen var bare masse turistfotografier med heismusikk i bakgrunnen. Jeg ble litt flau på bresenteret sin vegne over at de i det hele tatt viser denne filmen. Her har de jo en glimrende mulighet til å formidle kunnskap og informasjon om isbreer! Og så kommer det lysbildeshow med solnedganger og blide folk med hakke i hånda med musikk. Kjedelige og uinteressante greier. Ikke se denne filmen!
2. Familietur på blåisen med guide. Kjempebra. Jeg synes bre er litt skummelt, og jeg kan lite om bre. Dette var en fin og trygg introduksjon for meg og barna. Vi ble godt tatt vare på, og vi gikk ikke langt. Men vi fikk oppleve å gå opp og ned, vi gikk over sprekker og fikk se formasjoner. Barna ble godt ivaretatt. Det tok litt tid, både fordi vi var mange, og fordi det var et annet barn i gruppa som hylte og gråt hele veien opp og ned. En vanskelig situasjon for alle, men jeg synes breførerne taklet dette godt, og de trygget jenta så godt de kunne hele veien. Alt i alt en flott opplevelse.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Eva H
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Nigardsbreen er en helt super familieutflukt, med lett kupert terreng er det absolutt mulig å ta med mindre barn. En spennende opplevelse i storslått natur!

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, bjartel2018