“Får vann i munn av lekkert utvalg. ”
Anmeldelse av Lustrabui Bakery

Lustrabui Bakery
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Luster
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Vi var 3 på mc tur som søkte ly for regnet og endte her. Synd det ikke regnet lenger😊. Vennlig personale, masse gjester og fristende utvalg viste at dette var et populært sted. Vanskelig å velge, men alle 3 var strålende fornøyd etter å ha spist litt for mye ferskt bakverk🏍

Takk, 912bj_rnt

Anmeldt 28. juli 2020

Lustrabui bakeri er viden kjent for godt bakverk, og de er gode på å lage brød. Da vi ankom Luster og fikk høre at de også kunne tilby pizza ble det forventninger om et bra måltid, men dessverre ble skuffelsen stor. Smakløs bunn, lite og smakløs tomatsaus, og alt for mye stekt. Svidd pepperoni som måtte pelles av, og svidd ost og skorpe smaker ikke bra. Bunnen var hvit og lite stekt på undersida, så her har de bommet med ovnen. Dette tror jeg de kunne klart veldig mye bedre, for eksempel med tynne bunner, en skikkelig saus og bedre topping. Og ikke minst, holde et øye med ovnen.

Takk, suprfort
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted med god kaffe og bakevarer. Ble også en god pizza. Det ble toppet med veldig hyggelig service.

Takk, Kwerner70
Anmeldt 16. desember 2019

Var mye bedre før. Kom riktignok litt ut på ettermiddagen, men regnet jo med at bollene var nylaget.... og ikke laget et halvt døgn tidligere. ikke noe på skryte av.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, johnkennetha13
Anmeldt 9. oktober 2019

Handlet på Lustrabui , avdeling Sogndal. Kjøpte gulrotbrød, valnøttbrød, og div. gjærbakstkaker. Alt var veldig godt. Har også handlet på Lustrabui I Luster for et par år siden, og alt var veldig godt den gangen også.

Dato for besøk: september 2019
Takk, sabrina557

Har du vært i Lustrabui Bakery? Del dine erfaringer!