Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jostedal Breførarlag Day Tours
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Lang blåistur

Var på lang blåistur i sommerferien. Informasjonen i forkant var bra og alt var klargjort i... les mer

Anmeldt 3 dager siden
Vacationer780812
via mobile enheter
For et eventyr!

Blue Ice hike - Fantastisk opplevelse! Vakre omgivelser og godt tilpasset opplegg basert på... les mer

Anmeldt 1 uke siden
kristinklb
Les alle 66 anmeldelsene
  
Anmeldelser (66)
Filtrer anmeldelser
66 resultater
Vurdering fra reisende
54
3
2
3
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
54
3
2
3
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 66 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Naturen var flott og vi var heldig med været. Hadde meldt oss på denne turen da den var for nybegynner. Aldri hvert på brevandring og brukt sikkerhets line ect. Derfor var det overraskende hvor lite pedagogisk og lite forståelsesfull guiden var. Dette gjorde at opplevelsen ble noe dempet og det gir heller ikke mersmak. Vil derfor ikke oppfordre andre til å bruke dette selskapet.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, lene1968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vått, glatt, men flott.
Føringen var helt utmerket. Frue og datter likte seg godt på breen. Breen hadde trukket seg mye tilbake siden jeg var der sist i 1994.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 326h_vardp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk tur - trygge guider med morsomme historier. Ga helt klart mersmak og vi kommer garantert tilbake

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, austlid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en super guide som kunne mye om bre og området. Er en tålmodighetsprøve å gå i så langt taulag.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 648majaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019

Vi var på blåistur spesial på nigardsbreen, og hadde en helt fantastisk dag!! Vi var så heldige å bare være oss to på tur med brefører guide Karl. Han gjorde opplevelsen vår helt fantastisk ved å la oss bestemme mye av hva vi skulle gjøre på turen, han kunne fortelle oss utrolig mye spennende om breen, og ikke minst var det flott å være på tur med en som åpenbart elsket jobben sin. Vi fikk sett store områder på breen, spist lunsj på toppen og breklatret. Alt i alt var det en helt fantastisk tur som vi anbefaler absolutt alle å gjøre! Takket være Karls ypperlige service sitter vi igjen med en opplevelse over all forventning.
Hilsen Kine og Marius :)

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 236kinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser