Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jostedal Breførarlag Day Tours
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Super dag på breen

Framifrå tur på breen. Gaiden Michel var hyggeleg, kunnskapsrik og morosam. Og det er eit godt tips... les mer

Anmeldt 2. august 2021
bj_rnh857
Lang blåistur

Var på lang blåistur i sommerferien. Informasjonen i forkant var bra og alt var klargjort i... les mer

Anmeldt 30. juli 2021
Vacationer780812
via mobile enheter
Les alle 94 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (94)
Filtrer anmeldelser
94 resultater
Vurdering fra reisende
78
5
3
3
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
78
5
3
3
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 94 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021

Framifrå tur på breen. Gaiden Michel var hyggeleg, kunnskapsrik og morosam. Og det er eit godt tips til fleire å gå på tur med born. Dei er spreke og har god balanse, og foreldra deira har gjerne også god form. Det gjer turen god for alle :-)

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, bj_rnh857
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Var på lang blåistur i sommerferien. Informasjonen i forkant var bra og alt var klargjort i forveien da vi kom til oppmøteplassen. Breførerene var gode og imøtekommende. Vi var heldige og var del av en liten gruppe, som gjorde at vi fikk tid til å gå innom noen flere «hot-spots» på breen. Alt i alt en veldig fin dag på breen.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Vacationer780812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Blue Ice hike - Fantastisk opplevelse! Vakre omgivelser og godt tilpasset opplegg basert på gjestenes ferdigheter og komfort. Kommer gjerne tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, kristinklb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Dette var en fantastisk opplevelse. Flott guide som fortalte og lærte oss masse. Virkelig anbefalt!!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, dinahpe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

En dag med sol og spektakulær natur. Guide Michel tilpasset turen perfekt til gruppens ferdigheter og ønsker. Fint å høre om silt og breens endringer over tid.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Jorun74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser