Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 140
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.07.21
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (25)
Filtrer anmeldelser
25 resultater
Vurdering fra reisende
5
4
9
2
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5
4
9
2
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 25 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Sjarmerende camping område, med tilgang til brygge og lekeaktiviteter for barna(dette på andre siden av veien, skole/bhg).
Noe manglende service, måtte spørre om det meste, ikke mulig å kjøpe noe på campingen, heldigvis bakeri og butikk i nærheten.
Sanitæranlegget var helt krise, dette skyldes i hovedsak renholdet(spes viktig i disse dager), papir ved vask var det ikke.
Vi har håndsprit var svaret.
Kjøkkenet klarte man ikke å være innpå, luktet sterkt, muggel i vinduer etc, ubehagelig.
Synd dette ikke er bedre, for plasseringen av campingen er unik, kjempe fin.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, trondag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Planen var to netter; ble til en. Måtte dra avgårde for å finne et rent sanitæranlegg.. Forferdelig skittent; lenge siden siste vask av dører og dørhåndtak på toalettene bla!! Veldig dumt; for beliggenhete er nydelig.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, hege001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Liten og koselig campingplass i fantastiske naturskjønne Luster med fjorden helt inn på campingen. Hyggelige vertskap og fine bademuligheter. Joker butikk og «Lustrabui» bakeri rett ved ! Vi koste oss her før vi kjørte over Sognefjellet! Anbefales !

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Dalsøren camping er en liten perle av en campingplass for den som vil nyte norsk natur og la roen senke seg. Campingen ligger idyllisk til ved Lustrafjorden og med nær tilgang på flotte turer i fjellheimen med en forfriskende dukkert ved den lille bryggs etter endt tur. Kort vei til Turtagrø og utgangspunkt for turer i Jotunheimen og. Campingen er liten og sjarmerende, koselige oppstillingsplasser for bobil og vogn, og kort vei til praktfulle Lustrabui, med ferske bakevarer hver dag fra kl 0700. Dalsøren har alt som skal til for å få fem stjerner, når den likevel ikke får det skyldes det svært slett vasking av sanitæranlegget- der er det skittent og støvete. Ikke en dag har det blitt vasket tilfredsstillende. Vår opplevelse var også at den unge mannen som tok seg av gjestene og stod for daglig drift var lite serviceinnstilt og virket stresset når han fikk spørsmål om noe. Dette bør rettes opp- da blir skåren så høy som den bør være.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 640terjev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2016 via mobile enheter

Standard som tidlig 70 tall uten vann og avløp.
Pris som luksushotell.
Det må Være flaut å leie ut hytter i år 2016 med denne standarden og til en slik pris
Kommer aldri til å komme tilbake til dette overnattingsstedet.

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Reidar G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thomas D, Manager på Dalsøren Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2016

Det er mange måtar å sjå ting på, generelt får vi mange gode tilbakemeldinger av gjestene våre, alle våre hytter som du kan bestille på nett har flere foto både fra innsiden og utsiden. Det er også spesifisert om det er toalett og dusj i hytta eller utanfor hytta. Uansett så har vi nytt toalettanlegg og dusjer.

Her er nokre andre kommentarar som vi har fått i år:
Johanne Marie Rogne
Fantastic experience at Dalsøren Camping. The facilities have an exceeding level of cleanliness (showers and toilets) the one-bedroom cabin, although quite basic, fulfilled our needs quite pleasantly, comfortable and cosy. Helpful, professional and kind staff! I highly recommend Dalsøren Camping, surrounded by beautiful views and near exciting experiences regardless of which season you may visit!

Evgniy Polynso
vakkert sted, veldig koselig og ren, med vakker natur og rene toaletter. Det er en svært komfortable rom for besøkende å sitte og spille med Wi-Fi-tilgangspunkt . Det er en marina hvor du kan bade i fjorden.

Evgniy Polynso
Офигенное красивое место, очень уютное и чистое, с прекрасными пейзажами и чистыми туалетами. Есть очень уютная комната для посетителей где можно посидеть и поиграть с точкой доступа Wi-Fi. Есть пристань где можно искупаться во Фьерде.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser