Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fisk kan de”

Havsalaten Kjøkken & Bar
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Askvoll
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Breiflabb på menyen må bare velges, mitt i dette fiskerike er det naturlig, og dette kan de
Grei restaurant og hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kuga2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 10 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet for lunsj. Tre valgte fiskesuppe, og selv valgte jeg fish and chips. Den var åpenbart laget av førsteklasses fisk, og prisen var også svært overkommelig. Hit kommer jeg gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Halvor58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Norges vestligste spisested . Fersk kveite og fantastisk utsikt. Må besøkes om du drar til Værlandet- Bulandet

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 11karic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi var på feie på Værlandet/Bulandet og besøkte Havsalaten. Vi spiste Fish&Chips og den smakte veldig godt med god torsk fisket rett fra havet. Hyggelig og vennlig atmosfære. De stenger kl17.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hassanalbadri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

De lager veldig god mat
Spasialt fish and chips
De er hyggelig og de har veldig bra service
Jeg anbefaler alle som kommer i Bulandet

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ranyab2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Havsalaten Kjøkken & Bar, så også på

Har du vært i Havsalaten Kjøkken & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din