Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frekk betjening”

Havsalaten Kjøkken & Bar
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Askvoll
Prisklasse: USD 10 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2021

Glade og fornøgde etter flott natur opplevelse på Værlandet og Bulandet,skulle me ete på Havsalaten. Gikk inn og byrja å bestille, betjening som tok bestilling blandet seg frekt inn i vår samtale, om me kunne bestille noe annet siden det var raskere å lage, og også om at han ikkje hadde tid å vente på oss som stod der òg bestilte, at vi venner Skulle ikke blande ossinn i en annens venn bestilling(det var han som bla det seg inn og sa direkte kva den eine vennen Skulle bestille). Betjeningen/kokken ropte ut over heile lokalet. Ein anna familie snudde då personal sa dei ikkje hadde pommes frites til ungane(noko me såg andre fekk på tallerkenen seinare)bestemora var lei seg fordi ho ville ta familien med på kafe og spandere middag, ein anna guttevennegjeng sa klart i frå til eit anna betjening at kokken måtte fjernes, for sånn behandling dei fekk var uhøyrt. Vi hadde lyst å gå derifrå, men dessverre var det de einaste kafeen som var open den dagen på øyane. Maten : eg var svolten. Ingenting å rope hurra for.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, SvoltenJa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 11 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Hadde forventet mer av Norges vestligste kafé. Fiskesuppen smakte greit, men var nesten uten fisk og grønnsaker. Litt lite for seg gjort både inne og ute. Her er mye å hente med tanke på den sjarmerende øya kafeen ligger på.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 640terjev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Prøvde både pizza og burger. Pizzamenyen var relativt enkel uten noe særlig beskrivelse - fikk ananas på pizzaen uten at det var oppgitt i menyen. Pizzaen hadde mer ost enn noe annet på, så den smakte ikke spesielt annet. Burgeren var en bedre opplevelse, men ikke noe mer enn man kan ordne hjemme. Ellers en hyggelig betjening, koselig sted og stort uteområde hvor man kan nyte både sol og skygge.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, heglan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Spiste Pannini med kylling og salat. Den var helt grei, men det kunne vært mer kylling og mer krydder. Salaten var katastrofe. Noen få kålblader og litt løk. Ingen dressing.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, RolfHaugen2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Breiflabb på menyen må bare velges, mitt i dette fiskerike er det naturlig, og dette kan de
Grei restaurant og hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kuga2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Havsalaten Kjøkken & Bar, så også på

Har du vært i Havsalaten Kjøkken & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.