Trivelige, enkle hytter i flotte omgivelser. Nydelig treretters middag. Barna trivdes godt med både fiske og natursti rett utenfor hyttedøren. Moro å se fangstgraver på tur også. Vi kommer gjerne igjen!
Dato for oppholdet: juli 2020
Spør Kristin Opdal S om Tyinholmen Høyfjellsstuer
1 Takk, Kristin Opdal S
Helt siden 1980 tallet har vår familie vært faste gjester på Tyinholmen. Hyttene er enkle, men trivelige og perfekte som base for turer i alle retninger. Det er på sett og vis slik at har man funnet sitt sted på Tyinholmen, ja, da trenger man ikke lete noe mer. Vi vil på det varmeste anbefale fjellferie her. For familier med barn er dette helt optimalt.
Dato for oppholdet: august 2019
Spør FellowTraveler468002 om Tyinholmen Høyfjellsstuer
4 Takk, FellowTraveler468002
Vi avsluttet skisesongen med tre fantastiske dager på Tyinholmen. Vi lå på hytte fordi vi hadde med hund. Det var helt uproblematisk i motsetning til de fleste andre steder i fjellet. Hver kveld serverer Turid og hennes stab deilig 3-retters middag kl 19. Det var erfarne fjellførere som hver dag tok oss med på tilpassede turer til Jotunheimens eventyrverden. Vi deltok på isfiske og fikk ørret på ca en kilo. Tyinholmen anbefales på det varmeste.
Dato for oppholdet: april 2018
Spør bodilh842 om Tyinholmen Høyfjellsstuer
Takk, bodilh842
Spiste 125-års jubileumsmiddagen i høstferien, og den var helt fantastisk! Barna fikk en annen rett etter eget ønske, og alle var storfornøyde med maten. Betjeningen var superhyggelig, og vi følte oss veldig velkommen. Kommer gjerne tilbake!
Dato for oppholdet: oktober 2017
Spør elisabethb286 om Tyinholmen Høyfjellsstuer
Takk, elisabethb286
Utrolig koselig sted ved foten av Jotunheimen. Bestilte 3-retters jubileumsmeny med ørret, reinsdyr og sjokoladekake. Entusiastisk og hyggelig betjening som tilpasset menyen til våre to barn 😃 Veldig god mat, og må trekke frem sausen som en av de beste viltsausene vi noen gang har smakt 👍🏻👍🏻 Anbefales på det varmeste.
Dato for oppholdet: oktober 2017
Spør Oddtore om Tyinholmen Høyfjellsstuer