Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (11)
Filtrer anmeldelser
11 resultater
Vurdering fra reisende
0
1
3
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
0
1
3
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 11 anmeldelser
Anmeldt 17. februar 2020

Her gjør de alt galt. Overpriset, den som lager mat kan umulig være utdannet. "Frokost" stenger 08.00, slik at færrest mulug rekker den. Ikke så mye å stå etter, gammelt/utgått på dato det meste som var på et lite bord. På toppen av alt er betjeningen sure, og tildels motbydelige. Her bør eier ta tak, kommer aldri tilbake.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Turistz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2020 via mobile enheter

Koselig uformell stil med tømmer og utstoppede dyr. Det var hyggelige og hjelpsomme ansatte som stilte opp og fant løsninger. Maten var god og mer enn nok. Rommene i tilbygget var små men rene med gode senger. Det var ekstremt lytt mellom rommene. WiFi fungerte greit både på rom og i fellesområdet.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, monam423
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2019

Stort familietreff ble en traurig affære pga meget lite mat. Koldtbordet var i tillegg kjedelig sammensatt. At våre gjester gikk sultne fra bordet, varen skam. Fatene ble ikke etterfylt. Anbefales ikke!

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Wenche S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Bygget er fint men inntrykket blir ødelagt av en asfaltørkrn.
Vi bodde i et nytt rom der glava kom ut av tømmerveggene inne og ute.
Svært lydt så vi fikk overhøre samtalene i naborommene.
Omeletten i frokosten så ut som den var lagd kvelden før.
Personalet fraværende om kvelden, men fikk svar per telefon etter lang tid.
Prisen tilsa en annen kvalitet enn det som ble levert.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, GunnvaldG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2016

Fint og nytt rom med ekstraseng (sovesofa) for barna, og sofa rett utenfor rommet så det gikk an å slå av en prat med naboen mens barna sovnet.

Enkel og grei frokost; kaffe, te, juice, melk, brød, pålegg, speilegg, kokte egg, frokostblanding, kort sagt; litt av hvert.

Da vi var der, var det arrangement og mange salgsboder. Likevel var det greit å finne parkering. Trampoline og husker til barna, noen dyr; sauer, lama m.m. Åpne griller til fri bruk og mange parkbenker. Dagligvare 50 meter unna, og gåavstand til utendørsmuseum. Et veldig fredfullt sted i verden, selv når her var stevne. Hyggelige folk! Fine arrangementer på Finnskogdagene, vi fikk med både spel (spelet om innvandrerne) og guidet busstur til gamle finnetorp i Norge og Sverige.

Vi kommer veldig gjerne tilbake!

Romtips: Vi sov i nabobygget til resepsjon/bar, rom og bad fremsto som nytt. Hørte ikke bråk fra baren, enda der var levende musikk.
Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Lilja70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser