Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj etter tur til Ansokhornet”
Anmeldelse av Nilsgardstunet

Nilsgardstunet
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Stordal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

God husmannskost servert av en veldig hyggelig jente. Smakte fortreffelig etter tur på fjellet! Til og med god vin!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Karinogkidsa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 24 anmeldelser

Anmeldt 3. mai 2018 via mobile enheter

Har vært her flere ganger og alltid fått nydelig mat. Søndagsbuffeten har et stort utvalg av både varme og kalde retter. Nydelige desserter og gode kaker til kaffen. Vertskapet er meget imøtekommende og serviceminded.

Dato for besøk: april 2018
Takk, edelhol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017 via mobile enheter

En OK spiseplass mellom Ålesund og Valldal
Denne gangen var vi heldige både med servicen og maten.Vi spiste sosakjøtt av lam og retten var OK.
Kaldt og godt øl.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Kjell N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2017 via mobile enheter

Heldig hvis du fikk tak i varmmat. Gikk tom for alt fortløpende. Skivebom på en dag med mye besøk. Maten som vi fikk tak i var god på smak.

Dato for besøk: februar 2017
1  Takk, Egil U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2017 via mobile enheter

Var her med storfamilien på mordagsbesøk. I dag ble det alt for mye for betjeningen på Nilsgardstunet. Ikke nok mat i grytene, tomt for fat og bestikk, hentet ikke fat på bordene. Vi kom 1415 og da var det tomt for rømmegrøt, lite svinestek. Sosakjøtt var mest sosabein og til kjøttkakene gikk tyttebærsyltetøyet tomt. Biffgryta var tom.

De gjorde sikkert sitt beste men til den prisen forventer kundene mer. Konkurransen er stor i denne bransjen.

Men tunet er koselig og selskapet vårt var kos så vi kommer sikkert igjen en gang.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, 246perh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nilsgardstunet, så også på

Har du vært i Nilsgardstunet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din