Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fireretters”
Anmeldelse av Signalen sjøbad

Signalen sjøbad
Vurdert som nr. 2 av 8 Restauranter i Nesoddtangen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Valgte en fireretters, med tilhørende vinpakke, mens «barna» valgte enkel pizza. Hyggelig servering, og vinpakke som sto fint til rettene, blomkål med skate(nydelig) carpaccio: god men som godt kunne serveres litt mørere). Kveite med små gulrøtter og kål(nydelig), sjokolademousse som en super avslutning

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, frodeg801
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (73)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3842 av 73 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Måtte vente nesten en time på maten, mye støy, svært uheldig med servitør, maten under gjennomsnittet. Så har jeg en referanse på en slik restaurang også
Ikke verdt båtturen

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, HansjacobN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020

Maten var varierende , men dog mest å hente på mer oppmerksom table service. Rart at et sted med et prangende bakeri ikke klarer å få ut kuvert brød , som attpåtil ikke er særlig velsmakende når det først kommer. Vinkarter er bra, med sympatisk prising. Det som derimot er svært leit er støy i lokalet og ikke minst mangel på skydd mot sol som blir svært sjenerende i spisesalen. Prisen på mat er i fine dine klassen , men står ikke helt i stil med det som blir levert. Vårt barn spiste Margarita pizza som var god , selv om den var litt for mye svidd her og der.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Alf-Erik E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Super mat, herlige folk og fantastiske omgivelser. Vi gikk for dagens anbefalinger både med hensyn til mat og drikke. Det ble en utrolig fin opplevelse. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, Malamea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2020

Signalen ligger forsåvidt fint til rett ved ankomsten til båtene fra Lysaker og Aker brygge. Fra restauranten har man utsikt over sjøen. Det var temmelig sikkert et populært sted den perioden det var begrensninger på alkoholserveringen i Oslo, men nå er det ikke lenger noen grunn til å dra dit. Båtturen tar ca en halv time hver vei. Å bruke bil fra Oslo tar enda lenger tid og parkeringen er dyr. Særlig takterassen er slitt, servitørene uinspirerte og menyen meget begrenset, spesielt hvis man er allergisk mot skalldyr.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, BGK190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Signalen sjøbad, så også på

Nesoddtangen, Nesodden
Nesoddtangen, Nesodden
 

Har du vært i Signalen sjøbad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.