Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, fin utsikt, dårlig service”
Anmeldelse av Signalen sjøbad

Signalen sjøbad
Vurdert som nr. 2 av 8 Restauranter i Nesoddtangen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og fantastisk utsikt på taket, dessverre laber service. Vi har måttet purre og purre hver gang vi skulle bestille, det ser ut som strukturen ikke er helt på topp.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, brumstern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2630 av 62 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat; fire retters meny. Hyggelig og effektiv betjening og utsikt . Hit kommer vi gjerne igjen

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, groa370
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Valgte en fireretters, med tilhørende vinpakke, mens «barna» valgte enkel pizza. Hyggelig servering, og vinpakke som sto fint til rettene, blomkål med skate(nydelig) carpaccio: god men som godt kunne serveres litt mørere). Kveite med små gulrøtter og kål(nydelig), sjokolademousse som en super avslutning

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, frodeg801
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Måtte vente nesten en time på maten, mye støy, svært uheldig med servitør, maten under gjennomsnittet. Så har jeg en referanse på en slik restaurang også
Ikke verdt båtturen

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, HansjacobN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Maten var varierende , men dog mest å hente på mer oppmerksom table service. Rart at et sted med et prangende bakeri ikke klarer å få ut kuvert brød , som attpåtil ikke er særlig velsmakende når det først kommer. Vinkarter er bra, med sympatisk prising. Det som derimot er svært leit er støy i lokalet og ikke minst mangel på skydd mot sol som blir svært sjenerende i spisesalen. Prisen på mat er i fine dine klassen , men står ikke helt i stil med det som blir levert. Vårt barn spiste Margarita pizza som var god , selv om den var litt for mye svidd her og der.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Alf-Erik E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Signalen sjøbad, så også på

Nesoddtangen, Nesodden
Nesoddtangen, Nesodden
 

Har du vært i Signalen sjøbad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din