“Totalt mangel på kundeservice ”
Anmeldelse av Signalen sjøbad - STENGT

Signalen sjøbad
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Min datter og jeg skulle endelig prøve Signalen restaurant en lørdag for lunsj.
Vi ventet litt på hovmesteren for å få anvist et bord. På nettet sto det at det ikke var bordreservering ute og på taket, og da vi ankom så vi mange bord ledige både ute og inne.
Vi spurte etter et bord for to, og fikk kontant «nei». Vi trodde først han tullet, men han sa igjen «nei». Ingen forklaring eller noe tegn til kundeservice å spore i hverken ord eller handling.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 520helenea

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og fantastisk utsikt på taket, dessverre laber service. Vi har måttet purre og purre hver gang vi skulle bestille, det ser ut som strukturen ikke er helt på topp.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, brumstern
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat; fire retters meny. Hyggelig og effektiv betjening og utsikt 🌅. Hit kommer vi gjerne igjen🤗

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, groa370
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Valgte en fireretters, med tilhørende vinpakke, mens «barna» valgte enkel pizza. Hyggelig servering, og vinpakke som sto fint til rettene, blomkål med skate(nydelig) carpaccio: god men som godt kunne serveres litt mørere). Kveite med små gulrøtter og kål(nydelig), sjokolademousse som en super avslutning

1  Takk, frodeg801
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Måtte vente nesten en time på maten, mye støy, svært uheldig med servitør, maten under gjennomsnittet. Så har jeg en referanse på en slik restaurang også 😃
Ikke verdt båtturen

2  Takk, HansjacobN

Reisende som så på Signalen sjøbad, så også på

Nesoddtangen, Nesodden
Nesoddtangen, Nesodden